Tecrübeli teknik direktör Mustafa Dalcı yönetiminde yeni bir sayfa açan Zonguldak Kömürspor’da yardımcı teknik kadro şekillendi. Dalcı’nın ekibi de tıpkı kendisi gibi büyük bir deneyime sahip.

ZONGULDAK Kömürspor’un yeni teknik direktör Mustafa Dalcı, ekibiyle birlikte ilk kez görev yapacağı Zonguldak’ta başarılı olmayı hedefliyor.

Geçen sezon Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü’nde görev alan, daha öncesinde ise Osmanlıspor Futbol Kulübü, Başkent Akademi FK, Kahramanmaraşspor, İstanbulspor, Dersimspor, Küçükçekmecespor AŞ, Başrampaşaspor gibi takımlarda görev yapan 47 yaşındaki teknik direktör, kariyerine Zonguldak Kömürspor’la devam ediyor.

Kırmızı-Lacivertli takımla yeni bir sayfa açan Dalcı ekibini şekillendirdi. Tecrübeli hoca, Başkentli teknik adam Murat Erbasan’ı yardımcı antrenörlüğüne getirdi. Erbasan, geçen sezon Osmanlıspor FK’de görev yaptı. Yine Başkent’ten Cüneyt Yüksel, antrenör olarak görev sorumluluğu üstlenecek. Genç hocanın Keçiörenspor’da amatör takım teknik sorumluluğu deneyimi var. Ekipte kaleci antrenörü görevi ise Tokatlı Habip Anapal. Büyük bir tecrübeye sahip Anapal, geçen sezonu Tokatspor’da tamamladı.

DALCI’NIN EKİBİNİ TANIYALIM

MURAT ERBASAN (yardımcı antrenör)

Başkentli teknik adam 48 yaşında önemli bir deneyime sahip. Geçen sezon Osmanlıspor Futbol Kulübü’nde görev yaptı. Öncesinde Çorumspor, Tokatspor, Ünyespor, Orhangazi Belediyespor, Belediye Kütahyaspor, Batman Petrolspor AŞ ve Osmanlıspor Futbol Kulübü’nde profesyonel takım antrenörlüğü, Ünyespor 1957’de Bölgesel Amatör Lig antrenörlüğü, Keçiören Sportif AŞ’de U15 teknik sorumluluğu görevlerinde bulundu.

CÜNEYT YÜKSEL (antrenör)

Başkentli genç teknik adam 35 yaşında. Geçen sezon Keçiörenspor’da teknik sorumlu olarak görev yaptı.

HABİP ANAPAL (kaleci antrenörü)

Tokatlı kaleci antrenörü 50 yaşında. 12 yıllık uzun meslek kariyerinde Karsspor, Ankara Demirspor, Çorum FK, Anagold 24 Erzincanspor, Kırıkhanpor, Niğde Anadolu FK, Erbaaspor, Kırşehir Belediyespor, Karbel Karaköprü Belediyespor ve Tokatspor’da görev yaptı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi