Haftayı 3-2’lık Uşakspor maçıyla kapatan Zonguldak Kömürspor, bu maçta puan kaybıyla birlikte savunmanın iki kenarında iki fire birden verdi.

Zonguldak Kömürspor’da cezalı futbolcu kervanına sağ bek Ramazan Işık ile sol bek İlker Cihan da katıldı. Savunmanın iki kenar bekini oluşturan iki futbolcu, Uşak deplasmanından cezalı döndü.

3-2 yenilgiyle sonuçlanan Uşakspor maçında ilk 11’de görev alan savunma oyuncularından Ramazan 60’ıncı dakikada gördüğü sarı kartla bu sezon ki 4’üncü sarı kartını gördü. İnegölspor, 24 Erzincanspor ve Hekimoğlu Trabzon maçlarından da sarı kartı bulunan Kömürsporlu futbolcu, 4 sarı kart sınırını ihlal ettiği için cezalı duruma düştü. Ramazan’ın ceza süresi 1 maç.

Ramazan’dan hemen 5 dakika sonra direkt kırmızı kartla oyun dışı kalan sol bek İlker Cihan da cezalılar listesine girdi. Takımın iki kenar beki, 29 Kasım Pazar günü Hacettepespor’la oynanacak 12’nci hafta maçında forma giyemeyecek. Teknik direktör Mustafa Dalcı, savunma bloğundaki cezalılar üzerine bu iki pozisyon için yeni alternatifler peşinde olacak.

Zonguldak Kömürspor’da dört sarı kart sınırını aştığı için orta saha oyuncusu Aykut Emre Yakut, Uşakspor maçında forma giyememişti.

Öte yandan, Kırmızı-Lacivertli takımda Emre Kara, Sinan Uzun ve Hakan Çevik 4 sarı kart sınırına dayandı. 3’er sarı kartı bulunan futbolcular, bundan sonraki maçlarda sarı kart gördükleri an cezalı duruma düşecekler.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi