Pendikspor-Zonguldak Kömürspor maçının hakemi Sait Tuzcu, daha önce Zonguldak Kömürspor’la 3 maça çıktı. Kocaelili klasman, 3 maçta da dördüncü hakem görevi üstlendi.

MERKEZ Hakem Kurulu, 2. Ligde 14’üncü hafta maçlarında düdük çalacak hakemleri açıkladı. Kurul, Zonguldak Kömürspor’un 23 Kasım Cumartesi günü İstanbul deplasmanında Pendikspor’la oynayacağı karşılaşmaya Kocaeli bölgesinden klasman hakemi Sait Tuzcu’yu atadı. Tuzcu, meslek kariyerinde Zonguldak Kömürspor’un 4’üncü kez maçına çıkacak. Kocaelili klasman, Zonguldak ekibinin 25 Şubat 2018 tarihinde Silivrispor, 14 Nisan 2019 tarihinde Tarsus İdmanyurdu ve 28 Nisan 2019’da Başkent Akademi’yle oynadığı maçlarda 4’üncü hakem olarak görev almıştı.

Pendik Stadı’ndaki maçta Tuzcu’nun yardımcılıklarını Balıkesir bölgesinden klasman yardımcı hakem Turhan Akbaş ile Çanakkale bölgesinden klasman yardımcı hakem Tuncay Ercan yapacak.

Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, Balıkesir bölgesinden klasman hakemi Ahmet Balkan.

Orta hakem Tuzcu, Pendik’teki maçla birlikte bu sezon ki 9’uncu görevine çıkacak. Kocaelili hakem, daha önce 5 kez 2. Ligde, 2 kez 1. Ligde, 1 kez Türkiye Kupası’nda görev aldı. Tuzcu, en son 9 Kasım’da Başkent Akademi-Kırklareli arasında oynanan 2. Lig maçında düdük çaldı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi