Zonguldak Kömürspor, geride kalan sezonlarda olduğu gibi 2021-2022 sezonunda da kombine kart uygulamasına devam edecek. Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda 4 Eylül 2021-30 Nisan 2022 tarihleri arasında oynanacak 18 iç saha maçını kapsayan kombine kartlardan bin 500 adet bastırıldı.

Pandeminin devam etmesi üzerine yeni sezonda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kararı doğrultusunda stat kapasitesinin yarısı kadar seyirci alınacağından dolayı kombine kartların fiyatı 500 TL olarak belirlendi. 4 Eylül’de iç sahada Akhisarspor maçıyla başlayacak lige kadar satılması hedeflenen kombineler, tamamı satıldığı takdirde kulüp kasasına 750 bin TL para girmesini sağlayacak.

Kombine kartların satılması için dört bir koldan çalışma başlatan kırmızı-lacivertli yönetim, kombinelere ilgi gösterileceği umudu taşıyor.

Bu arada dün itibariyle satışı başlanan kombine karttan ilk olarak İstanbul’da avukatlık yapan Zonguldaklı Hasan Behçet Coşkun aldı. Coşkun, aldığı 10 adet kartla kulübe 5 bin TL’lik destek sağladı.

Kombine kartların yanı sıra Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda kapalı tribünün protokol kısmını oluşturan bölümde yer alan koltuklar, sezonluk kişiye özel olarak satılacak. Fiyatı bin TL olarak belirlenen koltukların şuana kadar 50’ye yakınının satıldığı belirtildi. Koltuk satın alan kişiler, maç günleri protokol tribünde isminin yazıldığı koltuğa oturup maç keyfi yaşayacak.

İÇ SAHADA 18 MAÇ OYNANACAK

Öte yandan, Zonguldak Kömürspor iç saha maçlarını 1,5 yıl aradan sonra Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynayacak. Stat, geçen sezon zemin yenileme çalışmaları nedeniyle futbola kapatılmıştı.

Kırmızı-Lacivertliler, iç sahada ilk maçını 4 ya da 5 Eylül’de Akhisarspor’la oynayacak, sonrasında da 19 Eylül’de Uşakspor, 2 Ekim’de Nazilli Belediyespor, 10 Ekim’de Eskişehirspor, 24 Ekim’de Şanlıurfaspor, 6 Kasım’da Pazarspor, 14 Kasım’da GMG Kastamonuspor, 5 Aralık’ta 1922 Konyaspor, 19 Aralık’ta Tarsus İdmanyurduspor, 22 Ocak’ta Pendikspor, 30 Ocak’ta Kırşehir Belediyespor, 13 Şubat’ta Ankara Demirspor, 23 Şubat’ta Karacabey Belediyespor, 6 Mart’ta Kırklarelispor, 19 Mart’ta Amed Sportif, 3 Nisan’da Bucaspor 1928, 17 Nisan’da Erzincanspor, 30 Nisan’da Isparta 32 Spor’u konuk edecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi