Bölgesel Amatör Lige yükselecek takımın belli olacağı Süper Amatör Lig Play-Off grubunda ikinci haftaya girildi. 6 takımın kıyasıya yarış halinde olduğu grupta Cumartesi bir, Pazar günü iki maç var.

Cumartesi gününün tek maçında Gelikspor ile Çaydeğirmeni Belediyespor karşı karşıya gelecek. Pazar gün ki maçlar ise, Çaycumaspor-Akınspor ve Yenimahallespor-Kozlu Belediyespor arasında oynanacak.

Bu maçlardan ikisi ilginç bir buluşmaya sahne olacak. Klasman aşamasında aynı grupta mücadele eden Kozlu Belediyespor ile Yenimahallespor ve Gelikspor ile Çaydeğirmeni Belediyespor bir anlamda ligdeki maçların rövanşına çıkacak.

Cumartesi günü Gelik sahasında karşılaşacak Gelikspor ile Çaydeğirmeni Belediyespor klasmanda B grubunu oluşturan takımlar arasında yer almıştı. İki takım arasında 17 Kasım 2021 ve 31 Ocak 2022 tarihlerinde Çaydeğirmeni ve Fener sahasında oynanan maçlar, Gelikspor’un 4-3 ve 4-1’lik üstünlüğüyle sona ermişti.

Lig mücadelesine Klasman A grubunda başlayan Kozlu Belediyespor ile Yenimahallespor arasındaki maçlarda ise Kozlu Belediyespor’un üstünlüğü var. Yeşil-Beyazlı takım, 4 Aralık 2021 tarihinde evindeki ilk maçı 6-0, 12 Şubat 2022 tarihinde Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı stadındaki maçı ise 1-0’lık skorlarla kazanmıştı.

Söz konusu bu takımlar arasında Play-Off'ta oynanacak maçların nasıl sonuçlanacağı şimdiden merak konusu oldu.

Öte yandan bu takımlardan Kozlu Belediyespor, Çaydeğirmeni Belediyespor ve Gelikspor Play-Off’a galibiyetle başladı. Kozlu temsilcisi sahasında Çaycumaspor’u 4-1, Gelikspor deplasmanda Akınspor’u 2-0, Çaydeğirmeni de evinde Yenimahallespor’u 5-0 mağlup etti.

26 ŞUBAT CUMARTESİ

Saat 14.00 Gelik sahası: Gelikspor-Çaydeğirmeni Belediyespor

27 ŞUBAT PAZAR

Saat 14.00 Çaycuma İlçe Stadı: Çaycumaspor-Akınspor

Saat 14.30 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Yenimahallespor-Kozlu Belediyespor

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi