BÖLGESEL Amatör Ligin yeni takımı Kilimli Belediyespor transfer sezonunu açtı. 4 yıl aradan sonra mücadele edeceği ligde ses getirmek isteyen sarı-siyahlı yönetim, iç ve dış transferde gündemde olan futbolcularla görüşmelere başladı.

Başkan Musa Bahadır ve Genel Menajer Coşkun Akdeniz’in bizzat yürüttüğü transfer çalışmaları Trabzon’dan başladı. İkili, önceki gün gittikleri Trabzon gezisi sırasında geçen sezon ki mevcut kadroda yer alan 23 yaşındaki sağ kenar oyuncusu Volkan Batman’ın transfer işini bitirdi. Süper Amatör Lig şampiyonluğunda önemli payı bulunan genç sağ kenarla yapılan görüşmeden olumlu sonuç çıkaran Bahadır ve Akdeniz ikilisi böylelikle 2020-2021 futbol sezonunun ilk transferini gerçekleştirmiş oldu. 

Trabzon İdmanocağı, 1461 Trabzon, Trabzonspor, Kardemir Karabükspor, 100. Yıl Soğuksuspor, Safranbolu Belediyespor geçmişi bulunan Volkan, yeni sezonla birlikte Kilimli Belediyespor’da ikinci dönemini yaşayacak. Volkan’ın, daha önce Bölgesel Amatör Ligde 37 maçlık deneyimi bulunuyor.

Ümit Yılmaz olmadı

Volkan’ın ardından iç transferde bir başka önemli futbolcu Ümit Yılmaz’la da görüşme gerçekleştiren Kilimli Belediyespor yönetimi, savunma oyuncusuyla şartlarda anlaşmaya varamadı. Yılmaz, Kilimli Belediyespor’a veda ederken, Bölgesel Amatör Ligden gelecek teklifleri değerlendirmeye aldı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi