Kilimli Belediyespor dolu dizgin... Lider, Yenimahallespor deplasmanında 66’ncı dakikada Emre Demirer ve 80’inci dakikada Emre Can’ın attığı gollerle galibiyete ulaştı. Sarı-Siyahlı takım, Ferhat’la bir penaltı atışından yararlanamadı.

SÜPER Amatör Ligde açık ara farklı lider Kilimli Belediyespor, seri galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi. Sarı-Siyahlı takım, 19’uncu hafta mücadelesinde konuk olduğu Yenimahallespor’u 2-0 mağlup etti.

Ereğli deplasmanında ilk yarısı golsüz berabere sona eren maçta 3 puanı getiren goller ikinci yarının son 25 dakikalık bölümünde Emre Demirer ve Emre Can Özbay’dan geldi.

İlk yarısı golsüz berabere sona eren maçta, rakip savunmanın kilidini 66’ncı dakikada Emre Demirer açtı. Uzak mesafe golüyle skoru 1-0’a taşıyan Kilimlili futbolcuya, 80’inci dakikada Emre Can eşlik etti. Konuk takım, golcü Ferhat’la bir penaltı atışında kaleciye takıldı.

Zorlu deplasmanda 3 puana 2-0’la ulaşan Kilimli Belediyespor, 6’ncı haftadan bu yana üst üstte 14’üncü galibiyetini alarak seriye devam etti. Puanını 50’ye çıkaran Kilimli takımı, açık ara farkla şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Lider, 20’nci haftada sahasında son sıradaki Akınspor’la karşılaşacak.

Bu arada günün diğer maçlarda İstasyon Gemicilerspor, Çates Işıkspor ve Muslu Belediyespor galibiyet sevinci yaşadı. Gemiciler, deplasmanda Çaydeğirmeni’ni 2-0, Çates Işık sahasında Perşembe’yi yine aynı skorla 2-0 mağlup ederken, Muslu deplasmanda Akınspor’u 2-1’le geçti.

Lige yarın Gelikspor-İhsaniyespor, Alaplı Belediyespor-Çaycumaspor maçlarıyla devam edilevek.

Sonuçlar

Çaydeğirmeni Belediyespor-İstasyon Gemicilerspor:0-2

Çates Işıkspor-Perşembe Belediyespor:2-0

Yenimahallespor-Kilimli Belediyespor:0-2

Akınspor-Muslu Belediyespor:1-2

15 MART PAZAR

Saat 14.00 Gelik sahası: Gelikspor-İhsaniyespor (Mücahit Karakurt, Taner Köse, Emre Alagöz)

Saat 14.00 Alaplı sahası: Alaplı Belediyespor-Çaycumaspor (Hakan Aydın, Esra Arıkboğa, Eren Ferhat Çelik)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi