*** Bölgesel Amatör Ligin yeni takımlarından Kilimli Belediyespor, 17 Nisan’da başlayacak lig hazırlıklarını sürdürüyor.

Grupta yer alan rakiplerine göre sezonu bir hayli geç açan dolayısıyla bir yandan mevcut kadrosuyla antrenman açığını kapatmaya çalışan, diğer yandan da dört koldan transfere yoğunlaşan sarı-siyahlı ekip, ligin başlamasına az bir zaman kala her iki kulvarda çalışmalarını hızlandırdı. Bu doğrultuda kadrosunu biran evvel şekillendirip antrenman uygulamalarından yüzde yüz verim almak isteyen Kilimli Belediyespor, dış transferde kadrosuna bir isim daha dahil etti.

Musa Bahadır başkanlığındaki yönetim, antrenör Serkan Bankoğlu’nun sol bek pozisyonuna transfer istemesi üzerine 1930 Bafraspor’dan 22 yaşındaki Hayati Genç’i kadroya dahil etti. Genç'le kesin anlaşma sağlandı.

2011 yılında 1930 Bafraspor’da başladığı futbolda 2015 yılında Samsunspor’a transfer olan Genç, Karadeniz ekibinin altyapısında 3 yıl forma giydikten sonra 2018 yılında Turhalspor’a geçiş yaparken, 2019 yılında da yeniden 1930 Bafraspor’a geri dönüş yaptı.

Genç sol bekin, U21 Ligi’nde 20, Bölgesel Amatör Ligde 19, Akademi U19 Ligi’nde 22, Elit Akademi U17 Ligi’nde 20 maçı bulunuyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi