4 yıl aradan sonra mücadele edeceği Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk peşinde koşacak Kilimli Belediyespor’da Başkan Musa Bahadır ile antrenör Serkan Bankoğlu dün bir araya geldi. İkilinin gündeminde transfer vardı. İzlenecek yol haritası çizildi, isimler üzerinde fikir birliğine varıldı.

Bölgesel Amatör Lig ekibi Kilimli Belediyespor’da hareketli günler başladı. Uzun bir sessizlikten çıkan sarı-siyahlı ekip, Musa Bahadır başkanlığında yine şampiyonluğa oynayacak bir takım kuracak.

Süper Amatör Ligde şampiyonlukla tamamlanan geçen sezonun ardından Başkan Musa Bahadır’ın camiadan yeteri kadar destek göremediği için istifa kararı almasıyla derin bir sessizliğe bürünen Kilimli Belediyespor dün bir hayli hareketli gün geçirdi. Camianın önde gelen isimleri tarafından ikna edilerek kararından vazgeçirilen Bahadır, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’la yaptığı görüşmenin ardından destek sözü alarak ‘yola devam’ dedi.

Başkanın geri dönmesiyle birlikte kısa sürede ‘yönetim birliği’ sağlandı. İlk önce teknik ekip konusu çözüme kavuşturuldu. Bahadır ve kurmayları, takımı 4 yıl aradan sonra şampiyon yaparak Bölgesel Amatör Lige çıkaran Zonguldaklı antrenör Serkan Bankoğlu’yla Kilimli’de bir görüşme gerçekleştirdi. Olumlu sonuçlanan görüşmenin ardından Bankoğlu’yla 2020-2021 Bölgesel Amatör Lig sezonu için anlaşma sağlandı.

TRANSFER KONUSU MASAYA YATIRILDI

Başkan ve teknik ekip konusunda hızlı bir şekilde yol alan Kilimli Belediyespor, hiç vakit kaybı yaşamadan transfere yöneldi. Başkan Musa Bahadır, Genel Kaptan Ümit Bahar ve antrenör Serkan Bankoğlu akşam saatlerinde toplantı yaparak transfer konusu masaya yatırdı.

Transferde izlenecek yol haritasını çizen sarı-siyahlı ekip, zaman darlığı nedeniyle iç ve dış transferi bir arada yürütmeyi kararlaştırdı. Geçen sezon ki şampiyon kadroda yer alan önemli futbolcularla tekrar yola devam edecek olan yönetim, dış transferde Kilimli, Zonguldak ve il dışından Bölgesel Amatör Lig deneyimi bulunan futbolcuları kadroya dahil edecek.

Toplantıyla birlikte telefon trafiği başlayan Kilimli Belediyespor transfere yoğunlaşırken, kadro hafta sonuna kadar tamamen şekillendirilecek.

ÖNLERİNDE ÇOK FAZLA VAKİT YOK

Rakip takımlara göre sezonu bir hayli geç açacak olan Kilimli Belediyespor, aradaki açığı hızlı bir şekilde kapatacak. Kadroyu önümüzdeki 4-5 günlük süre içinde büyük ölçüde oluşturacak olan sarı-siyahlı takım, hemen peşine antrenmanlara başlayacak. Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı’nda 17 Nisan’a dek uygulamaya konulacak antrenman programlarıyla lige hazır hale gelecek olan takım, zaman darlığı nedeniyle aradaki kısa süreyi en iyi şekilde değerlendirip lige eksiksiz girmek istiyor.

HEDEF TAKIM KURULACAK

Sezona gecikmeli olarak başlayacak olmasına rağmen Kilimli Belediyespor, uzun aradan sonra mücadele edeceği Bölgesel Amatör Ligde büyük hedefler peşinde koşacak.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’un da desteğini alacak olan Başkan Musa Bahadır, iyi bir transfer planlamasıyla şampiyonluğa oynayacak takım kuracak. Şampiyon başkanın en büyük hedefi, ara vermeden Kilimli Belediyespor’u 3. Lige çıkarmak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi