Kilimli Belediyespor’da devre arası göreve getirilen Kerem Şenel, iki maçlık görev süresini başarıyla noktaladı. Uzun aradan sonra yeşil sahada boy gösteren 46 yaşındaki teknik adam, iki maçta aldığı 4 puanla sezonu yenilgisiz tamamladı.

Antrenörlük mesleğinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig deneyimi yaşayan Kerem Şenel, iki maçlık görev sorumluluğunu başarıyla yerine getirmenin gururu içinde. Uzun aradan sonra tekrar döndüğü yeşil sahada kendisini gösteren Şenel’in önümüzdeki sezon yine sarı-siyahlı takımla devam etmesi bekleniyor.

Pandemi nedeniyle bu sezon farklı bir grup ve statünün uygulandığı Bölgesel Amatör Ligde normal sezon sona erdi. Yarı profesyonel olarak adlandırılan lige, 3. Lige terfi müsabakalarıyla devam edilecek.

9 Haziran’da başlayıp 27 Haziran’da sona eren grup heyecanı 18 gün sürdü. Ligdeki tek temsilcimiz Kilimli Belediyespor yer aldığı 1’inci bölge, 3’üncü grubu 4 puanla tamamladı.

Sezona Serkan Bankoğlu yönetiminde başlayan Kilimli Belediyespor, Maltepespor’a 2-0, Bulvarspor’a 8-0 mağlup olarak devreyi gol, galibiyet ve puan sessizliğiyle kapattı.

Başarısız geçen ilk yarının ardından antrenör değişikliği kararı alan Kilimli Belediyespor’da Bankoğlu’nun yerine Kerem Şenel göreve getirildi. En son Gelikspor’u çalıştıran Şenel, 4 yıllık aranın ardından yeşil sahalara tekrar geri döndü.

Maltepe’yle deplasmanda berabere kaldı, grup lideri Bulvarspor’u iki farkla geçti

2 MAÇ, 4 PUAN

Kerem Şenel, Kilimli Belediyespor’un başındaki ilk maçını deplasmanda Maltepespor’la oynadı. Yenik duruma düştüğü zorlu deplasmandan 1-1 berabere ayrılarak ilk puanını alan Şenel, ardından grup lideri Kartal Bulvarspor karşısında üç puan sınavı verdi.

Takımı zorlu 90 dakikaya çok iyi hazırlayan Şenel, istediği 3 puana iyi futbol ve mücadelenin sonucunda iki farklı üstünlükle ulaştı. Bu galibiyet, aynı zamanda Kilimli Belediyespor’un ligdeki ilk galibiyeti oldu.

Sarı-siyahlı takımdaki iki maçlık görev süresini bir beraberlik, bir galibiyetle yenilgisiz tamamlayan Zonguldaklı hoca, ilk kez deneyim edindiği Bölgesel Amatör Ligi yenilgi almadan bitirmenin gururu içinde. İki maçlık performansıyla yönetimin ve camianın kafasında iyi bir izlenim bırakan Kerem Şenel’in önümüzdeki sezon Kilimli Belediyespor’daki görevine devam etmesi bekleniyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi