Süper Amatör Lig temsilcisi Ereğli Akınspor, dış transfer dosyasını açtı. Yeni futbol sezonunda zirveye oynamak isteyen Ereğli ekibi, Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Ereğli Belediyespor’da forma giyen stoper Emirhan Saltabaş’ı renklerine bağladı. Savunmada görev alan genç oyuncu, bugün Onursal Başkan Akın Katı’yla bir araya gelerek kendisini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Yeni takımının formasını sırtına geçiren genç savunma, Akınspor'u başarıya taşımak için elinden geleni yapacağını söyledi. 

Transfer sezonunu erken açarak tüm dikkatleri üzerine çeken Akınspor’da Onursal Başkan Akın Katı, kendi adıyla kurarak uzun yılllar zirveden düşürmediği takımı ilk yıllarda olduğu gibi yeniden zirveye çıkarmak istiyor. Bu doğrultuda bir transfer yolu izleyecek Akınspor Kulübü, genç ve flaş transferlere hız kesmeden devam edecek. Akınspor, geçen sezon kısıtlı imkanlar ve genç kadroya rağmen Play-Off oynama başarısı göstermişti.

Öte yandan, Akınspor Kulübü’nden Emirhan transferine ilişkin olarak spor kamuoyuna yapılan duyuruda, “Yeni sezonda yine Süper Amatör Ligde mücadele edecek takımımız dış transfer çalışmalarına bugün itibariyle başlamıştır. Teknik ekibimizin raporu doğrultusunda, alt yapı kategorilerinde defalarca şampiyonluk yaşamış ve son olarak Bölgesel Amatör Ligde Ereğli Belediyespor forması giymiş stoper Emirhan Saltabaş ile anlaşılmıştır. Aramıza hoş geldin Emirhan. Sakatlıksız, kazasız bir sezon seninle olsun” denildi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi