Zonguldak futbol ve hakem camiası değerli bir insanı daha kaybetti. Hakem camiasına uzun yıllar hakem olarak hizmet eden ardından gözlemciliğe geçiş yapan Kemal Övünç, aynı zamanda Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda (TTK) Satın Alma Daire Müdürlüğü'nde görev yapıyordu.

Kısa bir süre önce geçirdiği beyin kanaması sonucu Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi altına alınan Övünç, dün hayatı kaybetti.

Camianın değerli ve saygın isimlerinden biri olan Övünç’ün ölümü, başta ailesi olmak üzere hakem ve gözlemciler arasında derin bir acı oluşturdu. Haberi duyan hakem ve gözlemciler, sosyal medya aracılığıyla üzüntülerini paylaşıp Övünç ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.

Acı haber üzerine Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şube Başkanlığı’nda taziye mesajı yayınladı.

Derneğin sosyal hesabından yapılan paylaşımda, “Buraya şuan yazılabilecek bir şey bulamıyoruz. Sana veda etmek hiç istemiyoruz. Sen bizim güler yüzlü hocamızdın, gözlemcimizdin. Bu camianın abisiydin. Hiç bir çıkar menfaat beklemeden bu camianın hep içinde oldun. Bizleri hiç terk etmedin, bizleri hiç yalnız bırakmadın. İlk defa bizleri çok üzdün Kemal hoca. Kahrolduk. Kahroluyoruz. Kabullenmiyoruz. Her an büyük bir umutla senden gelecek iyi bir haberi bekledik. O gülen yüzünü nasıl unutacağız. Acımızın tarifi yok. Üzüntümüz çok büyük. Seni çok seviyoruz hocam. Işıklar içerisinde uyu. Bu camia seni hiçbir zaman unutmayacak” şeklinde ifadelerde bulunuldu.

Merhum Kemal Övünç, bugün Ankara Karşıyaka mezarlığında saat 15.00’te düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verilecek.

ŞAFAK Gazetesi Ailesi olarak merhum Kemal Övünç’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınları ile hakem camiasına baş sağlığı dileriz.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi