Bölgesel Amatör Lige yükselecek takımın belli olacağı Süper Amatör Lig Play-Off grubunda ikinci hafta geride kaldı. Kozlu Belediyespor ile Gelikspor 2’de 2 yaparak öne çıkan takımlar oldu. Bu iki takım lider tamamladıkları Klasman A ve B grubunda da dikkatleri üzerine çekmişti.

İkinci hafta maçları Gelik, Ereğli ve Çaycuma’da oynandı. İlk haftanın galip takımlarından Gelikspor, Cumartesi maçında sahasında Çaydeğirmeni Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek 3 puan sevinci yaşadı. 2’de 2 yapan mavi-beyazlı ekibin, Klasman grubunda da 5 maçlık yenilmezlik serisi vardı.

Play-Off’a farklı galibiyetle başlayan Kozlu Belediyespor, Yenimahallespor deplasmanında 3 puanı tek golle aldı. Zorlu deplasmanda neticeye gitmesini bilen yeşil-beyazlı takım, 6 puan artı averaj farkında ikinci haftanın lideri oldu. Kozlu Belediyespor, Klasman grubundan bu yana oynadığı 14'üncü maçını da yenilgisiz geride bıraktı. Bu yönüyle Kozlu, namağlup unvana sahip tek takım.

Zirvede 6’şar puanla sıralanan Kozlu Belediyespor ile Gelikspor’un ardından 3’er puanla Çaydeğirmeni Belediyespor ile Çaycumaspor geliyor.

İlk haftayı 5-0’lık galibiyetle geride bırakan Çaydeğirmeni Belediyespor, Gelikspor deplasmanında mağlup olunca Play-Off’taki ilk 3 puan kaybını yaşadı.

Çaycumaspor ilk hafta Kozlu’da aldığı farklı yenilgiyi, evinde 2-0’lık Akınspor galibiyetiyle telafi etti. 3’er puanla 3 ve 4’üncü sırayı paylaşan bu iki takımı, ikinci haftayı da yenilgiyle kapatan Akınspor ile Yenimahallespor izliyor. İki Ereğli takımı, Play-Off’ta henüz puan yüzü görmedi.

3. HAFTA MAÇLARI HAFTA ARASI

Play-Off’ta heyecan, 2 Mart Çarşamba günü oynanacak 3’üncü hafta maçlarıyla devam edecek. Maçlara Gelik, Ereğli Beyçayırı ve Çaydeğirmeni ev sahipliği yapacak.

13.00’teki maçta Çaydeğirmeni Belediyespor-Kozlu Belediyespor karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi, Hakan Aydın, Eren Ferhat Çelik, İsmail İnam hakem 3’lüsü yönetecek.

15.00’teki maçlarda Gelikspor-Çaycumaspor, Akınspor-Yenimahallespor karşı karşıya gelecek. Gelik-Çaycuma maçında düdük Özcan Kılıçkeser’de olacak. Kılıçkeser’in yardımcılıklarını Ertuğrul Göktaş ile Volkan Aydın yapacak.

Aynı saatte Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı'nda oynanacak Akınspor-Yenimahallespor maçına Deniz Kardaş, Ahmet Kavşur ve Furkan Topalahmetoğlu'ndan oluşan trio atandı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi