14 Ekim Çarşamba günü İstanbul 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak Sancaktepe FK-Zonguldak Kömürspor arasındaki 5’inci hafta maçını İzmir bölgesi klasman hakemi Erdem Demirtaş yönetecek. Bu maç Demirtaş’ın meslek kariyerindeki ilk orta görevi olacak.

2. Lig Beyaz grupta 5’inci hafta maçlarında görev yapacak hakemleri açıklandı. Merkez Hakem Kurulu, Zonguldak Kömürspor’un Çarşamba günü İstanbul 15 Temmuz Stadı’nda Sancaktepe FK ile oynayacağı zorlu karşılaşmaya İzmir bölgesi klasman hakemi Erdem Demirtaş’ı atadı.

Demirtaş’ın yardımcılıklarını Manisa bölgesinden klasman yardımcı hakemi Gökhan Özkan ile İzmir bölgesinden klasman yardımcı hakemi Tansu Doğan Yılmaz yapacak. Muğla bölgesinden klasman hakemi Tayfun Sarı müsabakada 4’üncü hakem olarak görev alacak.

İzmirli klasman, bu maçla birlikte meslek kariyerinde 2. Ligde ilk kez orta hakem olarak maç yönetecek. Demirtaş, bu sezon ilk iki görevinde 26 Eylül’de Payasspor-Arnavutköy Belediyesi Gençlik Spor arasındaki 3. Lig maçına orta, 4 Ekim’de Kastamonuspor-Kırşehir Belediyespor arasındaki 2. Lig maçına 4’üncü hakem olarak atanmıştı.

Öte yandan, 2019 yılına kadar bölgesel hakem olarak maç yöneten Demirtaş, daha sonra terfi alarak klasmana yükseldi. Son 2 sezonda 3. Lig’de 8 orta görevi bulunan genç hakem, ayrıca 2. Ligde 6 kez, 3. Ligde 3 kez, Ziraat Türkiye Kupası'nda 1 kez dördüncü hakem olarak görev aldı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi