Zonguldak Kömürspor’un emektar kaptanlarından Suat Kerçin, devre arası hazırlık çalışmalarını Çaycuma’da sürdüren eski takımını ziyaret etti. Futbolu bıraktıktan sonra antrenörlüğe geçiş yaparak amatör lig takımlarından Çaycumaspor’da göreve başlayan Suat, aynı zamanda Çaycuma Futbol Akademi’nin sorumluluğunu üstleniyor.

İlçe futbolunda altyapının gelişmesi adına örnek çalışmalarda bulunan Suat Kerçin, bu yönüyle futbol camiasında takdir görüyor.

Kampa sürpriz ziyaret gerçekleştirdi

Futbolculuk kariyerinin ardından soyunduğu antrenörlük mesleğiyle birlikte Çaycuma ve Zonguldak’ta önemli futbol adamları arasında yerini alan eski kaptan, bugünlere gelmesinde önemli rol oynayan eski takımı Zonguldak Kömürspor’u unutmadı.

Çaycumaspor’da birlikte görev yaptığı altyapı antrenörü Caner Kır’la, devre arası hazırlık kampı için ilçede konaklayan lacivert-kırmızılı takımın otelini ziyaret eden Kerçin, Bölgesel Amatör ve 3. Lig şampiyonlukları yaşadığı eski takım arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Takım adına getirdiği tatlıyı Hüseyin Yılmaz ile Berkan Akdeniz’e teslim eden Suat, lacivert-kırmızılı futbolculara ikinci yarı için başarı dileğinde bulundu. Kaptan, malzemeciler Mahir Yılmaz ve Yusuf Yılmaz ile masör İsmail Arslan’ı da es geçmedi, emektarlarla hoş sohbette bulundu.

Bu sırada eski kaleci olan Kır da kaleci antrenörü Ümit Yavuz ve kaleci Sinan Ören’le ayaküstü sohbet ederek başarı dileklerini iletti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi