*** Zonguldak Kömürspor, ikinci hafta saha ve seyircisi önünde oynayacağı Amed Sportif maçıyla bu sezon ki ilk iç saha maçı sınavını verecek. Sezona Manisa FK yenilgisiyle açan lacivert-kırmızılılar, hazırlıklarını maçın oynanacağı Kemal Köksal Stadı’nda sürdürürken, planlarını 3 puan üzerine kuruyor.

2. Ligin 2’nci haftasında saha ve seyircisi önünde Diyarbakır temsilcisi Amed Sportif’i ağırlayacak Zonguldak Kömürspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Lacivert-Kırmızılı takım, sabah fıtness salonunda kondisyon üzerine çalışmalar gerçekleştirdi. Akşam Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yapacağı taktik ağırlıklı idman programıyla Çarşamba mesaisini tamamlayacak Kömürspor’da tek düşünce galibiyet.

Teknik direktör Serkan Afacan, Manisa deplasmanından üzgün dönen futbolcuların moral-motivasyonlarını yüksek tutmaya çalışıyor. Futbolculara, teke tek ve toplu konuşmalarla sorumluluk yükleyen Afacan, taraftarın önünde oynayacakları ilk maç olması dolayısıyla Amed Sportif maçının önemini anlatıyor.

KAPTAN GALİBİYETE İNANIYOR

YENİ sezonda kaledeki görevinin yanı sıra kaptanlık gibi önemli bir sorumluluk üstlenen Sinan Ören, iç sahada oynayacakları maçı kazanıp taraftarı 3 puanla selamlamak istediklerini söyledi.

Sezona Manisa yenilgisiyle şansız başladıklarını dile getiren Kömürspor’un kaptanı, “Ligde ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Taraftarımızın önünde ilk maçımızı oynayacağız. Her yönüyle önemli bir karşılaşma. Manisa FK yenilgisini telafi etmeliyiz. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Kafamızdaki tek düşünce galibiyet. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Yeni bir takımız. Güzel futbolla birlikte skoru yakalayacağız. Alacağımız 3 puan, yeni bir başlangıç ve taraftarımıza vereceğimiz hediye olacak” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

 

Editör: Haber Merkezi