Devre arası kamp çalışmalarını Çaycuma’da sürdüren Zonguldak Kömürspor'a sürpriz ziyaret... Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, sabah yapılan antrenmanın ardından takımın konakladığı Perla Otel'e gelerek yönetim, teknik ekip ve futbolcularla buluştu.

Futbol üzerine sohbetlerin edildiği ziyarette Kömürspor AŞ Başkanı Hakan Hürfikir tarafından Kantarcı’ya, Kozlu’da 1992 yılında meydana gelen grizu faciasında şehit olan 263 madencinin adını taşıyan Şehit Madenci Forması hediye edildi. Forma jesti karşısında mutlu olan Başkan Kantarcı, Lacivert-Kırmızılı takıma mücadele ettiği 2. Ligde başarı dileğinde bulundu.

Bu sırada Kantarcı’ya Şehit Madenci Forması projesiyle ilgili bilgiler aktarıldı. AŞ Başkanı Hakan Hürfikir, kendi fikri üzerine hayata geçirilen projeyle birlikte hem maden şehitlerinin adını yaşatmak, hem de ekonomik sıkıntı çeken kulübe maddi gelir sağlamayı amaçladıklarını kaydetti.

Projeden elde edilen gelirle mevcut futbolcuların alacaklarının ödeneceği ve devre arası transferlerinin yapılacağının belirtilmesi üzerine Başkan Kantarcı, belediyenin imkanları ölçüsünde belirleyecekleri sayıda forma alıp kulübe destek sağlayacaklarını dile getirdi. Başkan’ın bu duyarlı davranışı, Kömürspor kafilesini sevindirdi.

Öte yandan, Kömürspor teknik sorumlusu Barış Şeref, futbola olan sevgisi ve spora yaptığı yatırımlarla bilinen Kantarcı’yı, 27 Ocak Çarşamba günü Devrek İlçe Stadı’nda İnegölspor’la oynayacakları ikinci yarının ilk hafta maçına davet etti. Bu davet üzerine Kantarcı maça geleceğini ifade etti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi