Zonguldak Kömürspor’la ‘yeniden devam’ diyen kaptan Sinan Ören, dün Kızılcahamam’da başlayan 3’üncü aynı zamanda son etap kampıyla beraber takıma dahil oldu. Transferi gecikmeli sonlandığı için antrenman eksiği bulunan 1 numara, aradaki antrenman açığını 11 günlük kamp sürecinde ekstra çalışmalarla kapatacak.

Transferdeki belirsizlik nedeniyle Zonguldak ile Çaycuma’da yapılan birinci ve ikinci etap kamplarına katılamayan Sinan, hafta başında nihayete eren transferinin ardından yeni bir Zonguldak Kömürspor serüvenine başladı. 33 yaşındaki tecrübe, 2021-2022 futbol sezonuyla birlikte kırmızı-lacivertli takımda 5’inci sezonunu yaşayacak. Bu yönüyle Sinan Ören, dışarıdan gelip de aralıksız en uzun süre forma giyen ikinci isim olacak. 2. Lig ekibinde, birinci sırada 2010 ila 2019 yılları olmak üzere tam 9 yıl kırmızı-lacivertli formayı giyen sağ bek oyuncusu Burak Et var.

Sinan’ın takıma katılması, teknik ekip ve futbolcular arasında da memnuniyet oluşturdu. Kaptanla birlikte güçlenen takım, futbolculardaki özgüvenin artmasını sağladı.

Ayrıca tecrübeli file bekçisiyle birlikte 1 numaralı mevkii daha da güçlendi. Sinan’ın birinci kaleci olarak pozisyon alacağı Zonguldak Kömürspor’da genç eldiven Egemen Yaylı ikinci kaleci olarak hazır kıta görev bekleyecek.

Takımın son, Sinan’ın ilk kamp dönemi

AÇIĞI KAPATACAK

Kızılcahamam’da dün başlayan kamp kadrosuna dahil olan Sinan Ören, ilk antrenmanla birlikte sıkı bir çalışma periyodu içine girdi. Kaleci antrenörü Samet Eğribel yönetiminde sabah-akşam yapılan saha idmanlarının yanı sıra fitness salonunda ekstra özel çalışmalar yapan deneyimli kaleci, antrenman açığını kapatıp güç, kuvvet ve kondisyon yönünden istenilen düzeye gelmek istiyor. Çalışma isteği ve arzusu en üst seviyede olduğu gözlenen Sinan’ın bu durumu Eğribel’i de memnun ediyor.

Kendisine özel olarak hazırlanan antrenman programıyla kamp sonuna kadar her yönüyle performans seviyesini yukarıya taşıyacak Sinan Ören, 5 Eylül’de Akhisarspor’la oynanacak sezonun ilk maçına kadar oynamaya hazır hale gelecek.

"ZONGULDAK KÖMÜRSPOR'U BAŞARIYA TAŞIYACAĞIZ"

Öte yandan, Kızılcahamam’da ikinci güne de yoğun tempoda başlayan Sinan, camiaya umut dolu mesajlar yolladı. Yeniden Zonguldak Kömürspor’da olmanın mutluluk verici olduğunu aktaran 1 numaralı eldiven, “Zonguldak Kömürspor benim artık ikinci evim. Kırmızı-Lacivertli renklerle 5’inci sezon olacak. Fakat ben ilk sezon ki gibi heyecanlıyım. Özellikle geçen sezona göre daha güzel şeyler oluyor. İyi bir oluşum görüyorum. Bugün (dün) itibariyle takıma katıldım. Antrenman eksikliğimi kamp döneminde gidereceğim. Lige kadar hazır hale geleceğimi düşünüyorum. Kaleci hocamızla birlikte gayet iyi çalışıyoruz. Bu sezonun çok farklı olacağına inanıyorum. Moral-motivasyon yönünden kendimi bir hayli enerjik hissediyorum. Bu, sezon boyunca böyle devam edecektir. Takımın ağabeyi ve kaptanı olarak Zonguldak Kömürspor’un başarısı için bütün inisiyatifi ilk günden aldık. Burada herkes özverili. Çalışma ortamımız çok iyi. Sorumluluğumuzu saha içi, saha dışı tam anlamıyla yerine getirip, Zonguldak Kömürspor’u başarıya taşıyacağız” şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi