Zonguldak Kömürspor Kulübü’nün hayata geçirdiği madenci forması projesi kapsamında 100 TL değerindeki formaların satışı sürüyor. Proje kapsamında Kömürsporlu eski futbolcu Kamil İçer 50 adet forma alarak kulübe destek oldu.

Zonguldak Kömürspor’da iki sezon forma giyen stoper Kamil İçer’den örnek hareket. Kırmızı-Lacivertli kulüpten 2 yıl önce ayrılan kariyerini şuan 2. Lig Beyaz grup temsilcisi Ankara Demirspor’da sürdüren İçer, eski takımına katkı olması adına kulübün hayata geçirdiği madenci forması projesine 5 bin TL’lik destek sağladı.

2017-2018 ve 2018-2019 sezonlarında formasını giydiği Zonguldak Kömürspor’la 52 resmi lig maçına çıkan, kişiliği, karakteri ve sergilediği performansla taraftarın gönlünde büyük izler bırakan Kamil, kırmızı-lacivertli takıma Mayıs 2019’da veda etti. Vedasının ardından Ankara Demirspor serüvenine başlayan İçer, futbol geçmişinde önemli bir yere sahip kırmızı-lacivertli renklerle gönül bağını hiçbir zaman koparmadı. Zonguldak’ta önemli dostluklar edinen ve İşçi Milli Takımı diye lanse edilen Zonguldak Kömürspor’u her zaman farklı bir yere koyan Kamil, kulübe ve takıma olan bu sevgisini madenci forması projesine destek vererek bir kez daha gösterdi. 30 yaşındaki tecrübe, 5 bin TL karşılığında 50 adet forma satın alarak örnek bir destek hamlesinde bulundu.

Zonguldak Kömürspor Kulübü, eski futbolcusuna örnek davranışından dolayı teşekkür etti. Haber/Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi