Zonguldak İl Hakem Kurulu kararı doğrultusunda aralıksız 5 yıldır sürdürdüğü İl Hakem Kurulu başkanlık görevine yeniden atanan Evren Atış’ın beraber çalışacağı ekibe iki yeni isim dahil oldu. İl gözlemcisi Cenk Karka ile bölgesel gözlemci Mustafa Dalman, uzun yıllardır birçok kademesinde görev yaptıkları hakem camiasına bundan sonraki süreçte kurul üyesi olarak hizmet edecek. Mevcut üyeler Erol Demir ile Davut Özen, kuruldaki yerlerinde kaldı.

Yeniden şekil alan İl Hakem Kurulu’nda görev dağılımı yapıldı. Evren Atış’ın başkan unvana sahip olduğu kurulda, Erol Demir hem başkan vekili, hem antrenman sorumlusu olarak yaptığı görevine aynı şekilde devam edecek.

Hakem atama sorumluluğu yeniden Davut Özen’e verilirken, yeni üyelerden Mustafa Dalman gözlemci atama ve mentör sorumluluğu, Cenk Karka da raportör ve eğitim görevi üstlendi.

Yenilenen yüzüyle Zonguldak hakemliğine hizmet etmeye devam edecek İl Hakem Kurulu’nun temel amaçlarından biri başarı çıtasını yukarıya çıkarmak. Özellikle klasmandaki mevcut hakem sayısını artırmak isteyen Kurul, Merkez Hakem Kurulu düzeyindeki temaslarını artırıyor. İl bazında da mevcut hakemlerin gelişim kaydetmesi adına eğitim seminerlerini sıklaştıran Kurul, Zonguldak hakemliğinin geleceğini oluşturmak ve yeni hakemler kazanıp ağı genişletme adına açılan aday hakem kursunu başarıyla tamamladı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi