Tümer Metin dün geldiği Zonguldak’ta bir bir şehrin önde gelen isimlerini ziyaret etti. Metin’in bugün ki adresi Vali Erdoğan Bektaş’tı. Eski Milli futbolcu, kafasındaki projeleri aktardı, destek istedi. Projeler, Gençlik Spor Bakanlığı’na kadar taşınacak.

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta uzun yıllar forma giyen eski Milli futbolcu Tümer Metin, memleketi Zonguldak’ta ziyaretlerini sürdürüyor. Dün gelir gelmez ilk olarak Zonguldak Kömürspor Kulübü, Zonguldakspor eski Kulüp Başkanı Erdoğan Demir ve Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ı ziyaret eden Metin’in bugün ki adresi Vali Erdoğan Bektaş oldu.

Ziyarette, ünlü futbol adamına Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan ile Zonguldak Kömürspor altyapı antrenörü Metin Nezor da eşlik etti.

Kulüp satın alma yok fakat kulübün

geleceğini kurtaracak projeler var

TÜMER Metin, yorumculuk yaptığı TRT Spor’da kısa bir süre önce yılardır stat ve tesis sıkıntısı yaşayan eski takımı Zonguldak Kömürspor’u gündeme getirmiş, satın almayı ima eden sözleriyle camiada büyük bir heyecan oluşturmuştu.

Dün Zonguldak’a gelen ve başta Vali Bektaş ile Belediye Başkanı Alan olmak üzere üst kademe yöneticilere yaptığı ziyaretlerle kafalarda merak uyandıran Metin’in memleketine gelişinin temel amacı ortaya çıktı.

Eski Milli futbolcunun formasını giydiği Zonguldak Kömürspor’u satın alma gibi bir düşüncesinin olmadığı fakat stat ve tesis konularında bakanlık nezdinde girişimlerde bulunacağı öğrenildi.

Memleketine stat ve tesis kazandırmak istiyor

ESKİ Milli futbolcunun kafasında iki tane büyük proje var. Bunlardan biri stat, diğeri tesis. Metin, bu proje düşüncelerini önce Belediye Başkanı Selim Alan, sonra Vali Erdoğan Bektaş’la paylaştı. Her iki isimden de büyük destek gören ünlü isim, bundan sonraki bölümde temaslarına Ankara’yla sürdürecek. Stat ve tesis konuları için Gençlik Spor Bakanlığı nezdinde görüşmelerde bulunacak olan Zonguldaklı isim, Zonguldak Kömürspor’un geleceğini kurtaracak olan projelerin yapımına öncülük edecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi