ZONGULDAK Kömürspor’da yeni sezon kadrosunu oluşturan futbolcuların lisansları çıktı. İç transferde kaleciler Sinan Ören, Mustafa Söylemez ve Egemen Yaylı ile Berkan Akdeniz, Kaptan Kaan Akgün ve Tezcan Gökmen’le yeniden anlaşma sağlandı.

Yönetim, Sinan, Berkan, Kaan’la 2020, Mustafa’yla 2021, Tezcan’la 2023, Egemen’le 2023 yılına kadar sözleşme yeniledi.

Kömürspor’da 3’üncü sezona hazırlanan Sinan, yeni sezonda kaledeki asli görevinin yanı sıra kaptanlık gibi önemli bir sorumluluk üstlenecek. Mert Caymaz’ın ayrılmasının ardından boşa çıkan 67 numarayı, Zonguldaklı Berkan Akdeniz giyecek.

DIŞ TRANSFERDE LİSANSLAR TAMAM

ZONGULDAK Kömürspor, dış transferde kadrosuna dahil ettiği futbolcuların lisanslarını da çıkardı.

Lacivert-kırmızılı yönetim, Ümraniyespor, Altay, Menemenspor, Akhisarspor ve İstanbulspor’dan 6 futbolcuyu kiralık olarak transfer ederken, Manisa FK, Keçiörengücüspor, Bandırmaspor, Uşakspor AŞ, Adanaspor, Altınordu ve Fethiyespor’dan 6 futbolcuyla 1’er yıllık sözleşme imzaladı.

Türkiye Futbol Federasyonu verilerine göre; Zonguldak Kömürspor’un Manisa FK’dan Onur Muhammet Parlar (22), Keçiörengücüspor’dan Hakan Çevik (31), Bandırmaspor’dan Mehmet Gürkan Öztürk (30), Uşakspor AŞ’den Oğuzhan Yıldırım (24), Altınorduspor’dan İsmail Güven (25), Fethiyespor’dan Ramazan Işık’ı (26) bir yıllığına, Adanaspor’dan Emre Can Coşkun'la (25) iki yıllığına, Ümraniyespor’dan 21 yaşındaki Cenk Doğan, Altay’dan 22 yaşındaki Çağrı Buğra Dişsiz, İstanbulspor’dan 21 yaşındaki Görkem Güven, Akhisarspor'dan 24 yaşındaki Onurcan Güler, İstanbulspor’dan 21 yaşındaki Muammer Sarıkaya, Menemenspor’dan 26 yaşındaki Serhat Baştan’la kiralık anlaşmaya vardığı görüldü.

Kömürspor yönetimi, ayrıca Süper Lig ekibi Başakşehir'den 18 yaşındaki amatör futbolcu Osman Hanoğlu'yla 2023 yılına kadar profesyonel sözleşme imzaladı. 

İŞTE DIŞ TRANSFERLER

Onur Muhammet Parlar (22): Manisa FK

Hakan Çevik (31): Keçiörengücüspor

Mehmet Gürkan Öztürk (30): Bandırmaspor

Oğuzhan Yıldırım (24): Uşakspor AŞ

İsmail Güven (25): Altınordu

Ramazan Işık (26): Fethiyespor

Emrecan Coşkun (25) Adanaspor

Osman Hanoğlu (18): Medipol Başakşehir (Profesyonelliğe geçiş)

Onurcan Güler (24): Akhisarspor (kiralık)

Cenk Doğan (21):Ümraniyespor (kiralık)

Çağrı Buğra Dişsiz (22): Altay (kiralık)

Görkem Güven (21): İstanbulspor (kiralık)

Muammer Sarıkaya (21): İstanbulspor (kiralık)

Serhat Baştan (26): Menemenspor (kiralık)

Editör: Haber Merkezi