*** Kilimli Belediyespor Kulübü hizmetlerinden dolayı Serkan Bankoğlu’na teşekkür etti. Sarı-Siyahlılar, Bankoğlu’nun yerine uzun zamandır gündemde olan bir başka Zonguldaklı Mustafa Göktaş’la anlaştı. Yönetim, Göktaş’ın raporu doğrultusunda şuana kadar 12 transfer gerçekleştirdi.

BÖLGESEL Amatör Lig’in yeni takımı Kilimli Belediyespor’da antrenör konusu çözüme kavuşturuldu. Geçen sezon ki hizmetleri ve başarısından dolayı Serkan Bankoğlu’na teşekkür eden kulüp, uzun zamandır gündemde olan ve transfer üzerine fikir alışverişinde bulunulduğu Zonguldaklı bir başka antrenör Mustafa Göktaş’ı takımın başına getirdi. 40 yaşındaki genç teknik adam, meslek kariyerinde ilk kez tek sorumlu olarak takım çalıştıracak.

Profesyonel ve amatör uzun futbolculuk geçmişinin ardından antrenörlüğe geçiş yapan Zonguldakspor ve Kilimli Belediyesporlu eski futbolcu, mesleğinin henüz başında Bölgesel Gelişim Ligi’nde U14 ve U15 antrenörlüğü yanı sıra 2 ve 3. Ligde yardımcı antrenör olarak görev yaptı.

2020-2021 sezonuyla birlikte Bölgesel Amatör Ligde tek sorumlu olarak görev yapacak Göktaş, Kulüp Başkanı Musa Bahadır ile Genel Menajer Coşkun Akdeniz’in geçen hafta iç ve dış transferde kadroya dahil ettiği futbolcuların isimlerini bizzat kendisi yönetime rapor etmişti. Sarı-Siyahlı yönetim, kadronun kalan bölümünü yine Mustafa hocanın raporu doğrultusunda şekillendirecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi