2. Lig Beyaz grupta 23’üncü hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Merkez Hakem Kurulu, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor ile play-off hesapları yapan Ankara Demirspor’la oynayacağı maça, Bursa bölgesinden klasman hakemi Enver Aydın’ı atadı.

Aydın’ın yardımcılıklarını Eskişehir bölgesinden Ramazan Ufuk Avdaş ile Yunus Doğan yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, Kocaeli bölgesinden Enes Kanpara.

Bursalı klasman hakemi, bu maçla birlikte meslek kariyerinde ilk kez Zonguldak Kömürspor’un maçında düdük çalacak. 28 Ocak’ta 3. Ligde Tokatspor-Mardin Fosfatspor maçını yöneten Aydın, 2. Ligde ise en son 23 Aralık’ta Etimesgut Belediyespor-Vanspor FK arasındaki maçta düdük çaldı.

Öte taraftan, grupta 14 Şubat Pazar günü oynanacak haftanın diğer maçlarında görev yapacak hakemler de belli oldu. Kurul, düdüğü Ankara’dan Onur Bingöl, İstanbul’dan Can Cengiz, Kocaeli’den Sait Tuzcu, Malatya’dan Batuhan Gültek, Hatay’dan Deniz Kükrek, Balıkesir’den Adnan Deniz Kayatepe, Antalya’dan Ömer Faruk Turtay ve İzmir’den Ayberk Demirbaş’a verdi.

Saat 13.00 İnegöl İlçe Stadı: İnegölspor-Manisa FK (Onur Bingöl-Ankara)

Saat 13.00 Zafer Stadı: Afyonspor-Çorum FK (Can Cengiz-İstanbul)

Saat 13.00 Mustakil Atletizm Tesisleri: Erzincanspor-Hekimoğlu Trabzon (Sait Tuzcu-Kocaeli)

Saat 13.00 12 Şubat Stadı: Kahramanmaraşspor-Şanlıurfaspor (Batuhan Gültek-Malatya)

Saat 13.00 Diyarbakır Stadı: Amed Sportif-Uşakspor (Deniz Kükrek-Hatay)

Saat 13.00 15 Temmuz Stadı: Sancaktepe FK-Hacettepespor (Adnan Deniz Kayatepe-Balıkesir)

Saat 13.00 Mustafa Kemal Atatürk Stadı: Ergene Velimeşe-Gümüşhane (Ömer Faruk Turtay-Antalya)

Saat 13.00 Niğde 5 Şubat Stadı: Niğde Anadolu FK-Sarıyer (Ayberk Demirbaş-İzmir) HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi