EREĞLİ temsilcisi Bayatspor, 2019-2020 futbol sezonunu açtı. Genç antrenör Emrah Arslan’ın çalıştırdığı takım tamamen gençlerden oluşuyor. Geleceğe yönelik yapılan kadro planlaması kapsamında yaş ortalaması 19-20 arasında değişen kadroya sahip Bayatspor, bu yönüyle amatör futbol liglerinde en genç kadroya sahip ilk 3 takımdan biri.

Sezon hazırlıklarını Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı’nda sürdüren Bayatspor, gençlerden oluşturduğu mütevazi kadrosuyla Bayat Köyü ve camiasını en iyi şekilde temsil edecek.

Bayatspor takımı, 2019-2020 sezonunda Balıspor, Gülüç Belediyespor, Kandilli Belediyespor, Kepez Çaylıoğluspor, Sücüllü Yalıboyuspor ve Zonguldak Ereğlispor’la birlikte Ereğli grubunu oluşturuyor.

Mavililer, sezonun ilk haftasında Zonguldak Ereğlispor'la karşılaşacak.

Emrah Arslan, lige kadar en iyi şekilde hazırlanıp, başarılı bir sezon geçirmek istediklerini söyledi. Genç hoca, genç jenerasyondan kurulu kadroya güveninin tam olduğunu, hem oynayacakları futbol, hem de alacakları skorlarla futbolseverlere keyifli bir futbol sezonu yaşatacaklarını kaydetti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi