2. Ligde, sezonu 4 golFethiyespor galibiyetiyle açan Zonguldak Kömürspor’da Başkan Sabit Danış, teknik ekip ve futbolculara 100 bin TL tutarında prim verileceğini söyledi.

Başkan unvanla ilk resmi maç heyecanı yaşayan Başkan Danış, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanan maç öncesi soyunma odasına inerek, teknik direktör Şenol Demir ve futbolculara başarı dileğinde bulundu.

90 dakika mücadelesini protokol tribünde, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı’yla birlikte izleyen Başkan Danış, atılan her golde büyük sevinç yaşadı.

Özellikle uzatma süresinde iki dakika arayla atılan goller üzerine gelen galibiyet üzerine mutluluktan adeta havalarda uçan Başkan, sahaya inerek futbolcuları tek tek alınlarından öptü.

Kırmızı-Lacivertli Başkan, spor medyasına stat çıkışında yaptığı açıklamada iç saha galibiyet primi olarak teknik ekip ve futbolculara toplam 100 bin TL tutarında prim vereceklerini belirterek, "Çok güzel başlangıç yaptık. 4 gollü bu galibiyet tüm Zonguldak’a armağanımız olsun. Galibiyetle başlamak önemliydi. Bunu başardık. Bundan sonrası kolay. Bu galibiyetin devamı gelecek. Önümüzde 1461 Trabzon deplasmanı var. Zor maç olacak. İyi motive olup puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz” dedi.

Başkan Danış, iç saha galibiyet primi olarak toplam 100 bin TL tutarındaki primlerin maç gününe kadar futbolcuların hesaplarına yatacağını sözlerine ekledi.

Zonguldak Kömürspor Başkanı, “Transfer dönemi 8 Eylül’de sona erecek. Transfer yapılacak mı?” sorusu üzerine, “Teknik direktörümüz Şenol Demir’le görüşeceğiz. Bir-iki takviyemiz daha olabilir. Hangi mevkilere olacağına hocamız karar verecek. Biz sadece yönetim olarak gerekeni yapacağız” şeklinde ifadeler kullandı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi