Zonguldak’ın yetiştirdiği futbolculardan Gökhan Zülfikaroğlu, 2021-2022 futbol sezonunda İstanbul Mesudiyespor forması giyecek. 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu, kendisini İstanbul ekibine bağlayan imzayı atarak, takımla çalışmalara başladı.

Profesyonel kariyerinde Zonguldakspor ve Türk Telekomspor formaları giyen, ardından dönüş yaptığı amatörde Kozlu Belediyespor, Kastamonuspor, Erdemirspor, Ereğli Belediyespor ve Gelikspor formalarıyla hem Bölgesel Amatör Lig, hem de Süper Amatör Ligde 150’ye yakın resmi maça çıkan savunma oyuncusu, uzun futbol kariyerine 2021-2022 futbol sezonuyla birlikte İstanbul’da devam edecek.

Süper Amatör Ligde sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan İstanbul Mesudiyespor’la şartlarda anlaşmaya varan Zonguldaklı tecrübe, kendisini Mesudiyespor’a bağlayan imzayı Kulüp Başkanı Hatice Özdemir Dönmez’in huzurunda attı.

İstanbul ekibiyle yeni bir futbol serüvenine başlayan Gökhan Zülfikaroğlu, anlaşmanın ardından yeni takımıyla antrenmanlara başladı. Tecrübeli oyuncuyla gücüne güç katan İstanbul Mesudiyespor, 1.5 yıllık pandemi arasının ardından tekrar dönüş yapacağı yeşil sahada hedeflediği şampiyonluk ipini göğüsleyip, Bölgesel Amatör Lige çıkmak istiyor.

Zonguldaklı futbolcunun takıma önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirten Başkan Dönmez, “Yönetim olarak şampiyonluğa olan inancımız fazla. Mesudiye tek sevdamız. Sevdamızı hep birlikte bir üst lige çıkaracağız” şeklinde ifadelerde bulundu.

Başkanın bu sözleri üzerine Gökhan da, takımın başarısı için elinden gelenin fazlasını yapacağını, en büyük arzusunun Mesudiyespor camiasına şampiyonluk sevinci yaşatmak olduğunu söyledi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi