Pandemi nedeniyle bir hayli rötar yapan Bölgesel Amatör Ligde 2020-2021 sezonu start aldı. Kilimli Belediyespor’un yer aldığı 1. bölge 3. grupta Maltepespor ile Bulvarspor karşılıklı gollerle 2-2 berabere kaldı.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 2010 yılından bu yana yarı profesyonel lig olarak uygulamaya koyduğu Bölgesel Amatör Ligde 2020-2021 aynı zamanda 11’inci lig sezonu start aldı.

Normalde Ekim 2019’da başlaması gereken fakat pandemi nedeniyle startı geciken Bölgesel Amatör Lig, uzun bir rötar döneminin ardından dün problemsiz bir şekilde başladı.

108 takımın 4 ayrı bölgede 3’erli ve 4’erli gruplar halinde toplandığı ligde, bu sezon Zonguldak’ı Kilimli Belediyespor temsil ediyor. 1. bölge, 3. grupta yer alan sarı-siyahlı takım, 5 yıl aradan sonra mücadele ettiği ligde ilk haftayı maç yapmadan BAY geçti.

Bu sırada iki İstanbul temsilcisi Maltepespor ile Bulvarspor karşı karşıya geldi. Maltepe Hasan Polat Stadı’nda oynanan 90 dakika, karşılıklı gollerle 2-2 berabere sona erdi. Bu beraberlik en çok temsilcimiz Kilimli Belediyespor'un işine yaradı.

Grupta ikinci hafta karşılaşmaları 13 Haziran Pazar günü oynanacak. Kilimli Belediyespor, sahasında Maltepespor’u konuk edecek. Karşılaşmaya, Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı karar nedeniyle seyirci alınmayacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi