*** Kahramanmaraşspor beraberliğiyle üst üstte puan kayıplarını sürdüren Zonguldak Kömürspor’da moraller bozuk. Teknik sorumlu Barış Şeref, futbolcuları toparlamaya çalışıyor. Bu sırada işadamı Cafer Gökçek, idmanı ziyaret edip takıma moral takviyesinde bulundu.

Perşembe mesaisinde sahasında Kahramanmaraşspor’la 1-1 berabere kalan Zonguldak Kömürspor, bu maçı geride bırakıp 10 Mart Çarşamba günü oynayacağı Erzincanspor maçına odaklandı. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını Fener sahasında yaptığı idmanla sürdüren kırmızı-lacivertli takım, üst üstte yaşadığı puan kayıplarının üzüntüsü içinde. Moral kaybı içindeki futbolcuları motive etmeye çalışan teknik sorumlu Barış Şeref, idman öncesi yaptığı konuşmada futbolda geçmişe yer olmadığını, önlerindeki maçı düşünmekten başka yapacak bir şeylerinin olmadığını belirtti.

1,5 saat süren idmanda sakatlık problemini üzerinden atan stoper Hakan Çevik de yer aldı. Bireysel antrenman uygulamalarını geride bırakıp takımla çalışmalara başlayan Hakan, hem fizik, hem psikolojik yönden  formunu yakalamaya çalışıyor. Hakan’ın dışında Serbay ile İhsan Furkan’ın sakatlık tedavileri hala sürüyor.

Öte taraftan Zonguldaklı işadamı Cafer Gökçek, Kırmızı-Lacivertli takımın idmanını ziyaret edip futbolculara moral takviyesinde bulundu. İdmanı baştan sona izleyip, teknik ekip ve futbolculara tatlı ikramında bulunan Gökçek, ardından teknik sorumlu Barış Şeref’le ayaküstü sohbet etti.

Takımın toparlanacağına inandığını dile getiren Gökçek, “Zonguldak Kömürspor'u yakından takip ediyorum. Son haftalarda istenmeyen kayıplar yaşanıyor. Fakat Barış hoca ve futbolcuların çıkış yapacağına inanıyorum. Futbolculara güvenim tam. Zaman onlara destek zamanı. Şehir olarak tüm takımın yanında olmalıyız. Eleştirmek kolay. İyi gün değil, kötü gün dostu olmalıyız. Takım küme düşerse şehir küme düşer. Ben düşeceğine inanmıyorum. Sadece kritik ve zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte takıma ne kadar destek olursak o kadar iyi olur” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi