Zonguldak Kömürspor’un kısa bir süre önce yolunu ayırdığı Haluk Türkeri ile dün kiralık olarak yollanan Tezcan Gökmen, 3. Ligde birbirlerine rakip oldu. İki eski takım arkadaşı, 12 Eylül Pazar günü Menemen İlçe Stadı’nda farklı takımların golcüsü olarak 3 puan mücadelesi verecek.

Yeni sezon çalışmaları sırasında teknik direktör Cafer Aydın’la ters düşünce Zonguldak Kömürspor’a veda eden Haluk Türkeri, 3. Lig 1. grup takımlarından Hendekspor’a transfer oldu. Lisansı yetişmediği için sezonun ilk ilk haftasında, 4 Eylül Cumartesi günü 1-1 berabere biten Fatsa Belediyespor maçında oynayamayan Haluk, ilk lig maçına hazırlanıyor.

Haluk’un ardından genç forvet Tezcan Gökmen de Zonguldak Kömürspor’a veda etti. 21 yaşındaki oyuncu, tıpkı Haluk gibi 3. Lig 1’inci grup temsilcisi Bergama Belediyespor’a bir yıllığına kiralık olarak transfer oldu.

Transfer döneminin son gününde Zonguldak Kömürspor’dan ayrılarak Bergama Belediyespor’un yolunu tutan Tezcan’ın lisansı problemsiz bir şekilde çıktı. Zonguldaklı futbolcu, yeni takımıyla ilk maçını Haluklu Hendekspor’a karşı oynayacak.

İki eski takım arkadaşını buluşturacak Bergama Belediyespor-Hendekspor müsabakası, iki forvet için farklı bir maç olacak. Geçen sezon gollerini Zonguldak Kömürspor için atan ikili, bu kez farklı renkler altında gol peşinde olacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi