Süper Amatör Lig Aytunç Topaloğlu sezonunda İhsaniyespor, 4’üncü hafta mücadelesinde konuk ettiği Sefercikspor’u 3-1 yendi. Sarı-Yeşilli takım, bu sezon ki ikinci galibiyetini alırken, genel puantaj tablosunda maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Sezona yenilenen kadrosuyla iddialı başlayan Kozlu ekibi, 4’üncü hafta maçını sahasında ligin yeni takımı Sefercikspor’la oynadı.

Ev sahibi takım, Kozlu sahasındaki mücadele öncesi Bartın Amasra’da dün akşam meydana gelen grizu faciasında hayatını kaybeden maden şehitlerini andı. Teknik ekip ve futbolcular, sahaya “Başımız sağolsun” yazılı pankart ve madenci baretiyle çıktı. Bu sırada tribünlerde duygusal yoğunluk ve derin bir sessizlik yaşandı.

Bunun yanı sıra yine şehit madencilerimiz için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından tüm profesyonel ve amatör futbol müsabakalarında uygulanmak üzere alınan “1dakikalık saygı duruşu” kararı doğrultusunda seremoni sırasında saygı duruşunda bulunuldu.

3 PQUAN 3 GOLLE GELDİ

Zevkli geçen karşılaşma ise İhsaniyespor’un 3-1 üstünlüğüyle sona erdi. Sarı-Yeşilli takımın gollerini Okan Gemicioğlu, Muhammet Arslan, Tolga Aktekin attı. Konuk ekibin tek sayısı Savaş Esen’den geldi.

İç sahada ikinci galibiyetini alarak 2’de 2 seri yapan ve geçen hafta aldığı 3-2’lik Mavi Şimşekspor yenilgisini telafi eden İhsaniyespor, genel puantaj cetvelinde 7 puana ulaşarak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Bu sezon farklı bir takım kimliği ortaya koyarak "zirve takımı" görüntüsü veren İhsaniyespor, 5’inci haftada Ereğli deplasmanında Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor’un konuğu olacak. Bu arada ilk kez mücadele ettiği ligde 3’üncü yenilgisini alan Sefercikspor ise, 1 puanla son sıradaki yerinde kaldı.

Öte yandan, Süper Amatör Ligde günün diğer maçında Çaydeğirmeni Belediyespor ile Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi