Süper Amatör Lig temsilcisi İhsaniyespor’da 2022-2023 sezonu hazırlıkları başladı. Kısa bir süre önce gerçekleştirdiği kongreyle birlikte yönetim kurulunu yenileyen Kozlu ekibi, Okan Demirci başkanlığında farklı bir takım kimliği ortaya koyacak. Yeniden yapılanma kapsamında sarı-yeşilli takım, geçen sezon küme düşmeme mücadelesi verdiği Süper Amatör Ligde bu kez üst sıraları zorlamak istiyor.

Bu istek ve düşünceler doğrultusunda transfer dosyasını aralayan İhsaniyespor Kulübü, birlikte yürüttüğü iç ve dış transfer çalışmaları çerçevesinde 4 futbolcu birden transfer etti. Transferlerden ikisi geçen sezon ki mevcut kadroda yer alan Faikcan Bodur ile Abdullah Yelkenci. Diğer iki transfer ise Kozlu Belediyespor’dan Samet Gerim ile Yenice Belediyespor’dan Boran Andaç Yazıcı.

Samet, geçen sezon ilk yarıda İhsaniyespor forması giymiş, ikinci yarıda transfer olduğu Kozlu Belediyespor’da Süper Amatör Lig şampiyonluğu yaşamıştı. Yazıcı ise, Zonguldak Kömürspor’un altyapısında farklı yaş gruplarında oynadıktan sonra Kozlu Belediyespor ve Yenice Belediyespor deneyimleri yaşadı.

4 futbolcuya aynı anda imza attırarak dikkatleri üzerine çeken İhsaniyespor’da transferlerin devamı gelecek. Özellikle dış transferde alınacak futbolcularla kadroyu güçlendirecek olan sarı-yeşilliler, yeni futbol sezonunda lige renk getireceği gibi yarışmacı bir takım kimliğiyle üst sıraları zorlayacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi