U16 Futbol Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Zonguldak Sarayspor, Kozlu Taşkömürüspor’la oynayacağı liderlik maçı öncesi İdil Berrak Kafe tarafından organize edilen moral kahvaltısında bir araya geldi.

ZONGULDAK Sarayspor U16 takımı, kahvaltı organizasyonunda moral depoladı. 8 takımlı Merkez grubunda 22 puan artı averajla lider olan sarı-kırmızılı takım, kendisi gibi 22 puana sahip Kozlu Taşkömürüspor’la oynayacağı 10’uncu hafta maçı öncesi BEÜ Rektörlük binası karşısında hizmet veren İdil Berrak Kafe’nin konuğu oldu.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Beyin Cerrahı Ayhan Önk’ün eşi İdil Önk’ün işletmeciliğini yaptığı İdil Berrak Kafe’nin ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı organizasyonuna, Sarayspor Kulüp Başkanı aynı zamanda antrenör Turan Altıntaş, kaleci antrenörü Basri Kocabaşoğlu, genç antrenörler Ömer Bayram ve Mertkan Göreci ile futbolcular katıldı. Takım birlikteliğinin en güzel örneğinin sergilendiği kahvaltıyla moral bulan futbolcular, organizasyonu sağlayan İdil Önk’e teşekkür etti.

Jeste galibiyetle karşılık verecekler

Antrenör-Başkan Turan Altıntaş, organizasyonun ardından Ayhan Önk ve eşi İdil Önk’e iyi dileklerini sunarken, “Kulüp olarak 10 yıldır altyapıya verdiğimiz önem ortada. Zonguldak ve Türk futboluna futbolcu yetiştirirken, yarışmacı kimliğimizi de ortaya koyuyoruz. Her yaş grubunda iddialıyız. U16 Futbol Ligi’nde de şuan lider pozisyonundayız. Grup liderliği için yarıştığımız Kozlu Taşkömürüspor’la önemli bir maç oynayacağız. Final niteliğindeki bu maç öncesi Beyin Cerrahi Ayhan Önk’ün eşi İdil hanım, bizi takım halinde işletmeciliğini yaptığı İdil Berrak Kafe’de konuk etti. Güzel bir organizasyon oldu. İdil hanım ve işletme personeline misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onların bu jestine, galibiyetle karşılık vereceğiz” dedi.

Buyrun rövanşa

Zonguldak Sarayspor-Kozlu Taşkömürüspor arasındaki 10’uncu hafta mücadelesi, 6 Aralık Cuma (bugün) saat 14.30’da Fener sahasında oynanacak. Karşılaşmayı, Erdinç Yaman, Enis Akça, Burak Can Mekikli hakem 3’lüsü yönetecek. Mücadele öncesi iki takım 22 puanla ilk iki sırayı paylaşıyor. İki takım arasında ilk yarıdaki maçı, 2-1’lik skorla Kozlu Taşkömürüspor kazanmıştı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi