Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Kozlu Belediyespor’da yönetim, geçen sezon ki şampiyon kadroda yer alan kaptan Oğuz Küçük ile sol bekin tecrübeli ismi Polat Öztürk’le yeniden anlaşmaya vardı. Şampiyonlukta önemli rol oynayan iki değişilmez isim, önümüzdeki günlerde İkinci Başkan Deniz Yayalar’la bir araya gelip yeşil-beyaz sözleşmeye imza atacak.

5 yıl aradan sonra mücadele edeceği Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluğa takım kuran Kozlu Belediyespor, dış transferde ise şuana kadar 6 futbolcuyla anlaşmaya vardı. Teknik direktör Harun Aydoslu’nun raporu doğrultusunda hareket eden Yayalar’ın bizzat görüşüp anlaşmaya vardığı futbolcular, Bölgesel Amatör Ligde büyük bir deneyime sahip.

Kozlu temsilcisi, dışarıdan şuana kadar Kilimli Belediyespor’dan kaleci Can Avcı, Talasgücü Belediyespor’dan forvet Muhammet Özdemir, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’dan sağ kanat Yunus Emre Mest, Etispor’dan savunma oyuncusu Furkan Coşkun, Çubukspor’dan stoper Eray Şekerci ve Çilimli Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Erdoğan Erdoğan’ı kadrosuna dahil etti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi