2. Lig Beyaz grupta 30 Ocak Pazar günü Zonguldak Kömürspor-Kırşehir Belediyespor maçının oynanacağı Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda kar temizleme çalışmaları başladı. Kar yağışının yerini güneşli bir havaya bırakmasıyla sabah saatlerinde başlayan temizlik çalışmaları maç gününe kadar aynı hızla devam edecek.

Zonguldak Kömürspor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Karaelmas Kemal Köksal Stadı, bir haftadır yoğun şekilde yağan kar nedeniyle beyaz bir örtüyle kaplandı. Kar kalınlığının yarım metreyi aştığı zemin mevcut haliyle futbola elverişli değil.

ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORLAR

Gençlik Spor İl Müdürlüğü personeli tarafından oluşturulan ekip, Cuma mesaisiyle birlikte zeminde kar temizleme çalışmalarına başladı. Zonguldak, Kilimli ve Kozlu Belediyesi'nden de takviye üzerine yaklaşık 40 kişilik ekiple başlayan temizlik çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor.

Mevcut karın gece don tutması çalışmaları güçleştirse de görevli personel küreklerle özverili bir çalışma performansı sergiliyor. Bugün gün boyu sürecek kar temizleme çalışmalarına yarın da devam edilecek. Çime zarar vermemesi için kar küreme makinesinin kullanılmaması üzerine temizlik çalışmaları şuan sadece insan gücüyle sürdürülüyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi