Bölgesel Amatör Lig’de 9’uncu sezona yine şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Ereğli Belediyespor’da transfer çalışmaları hız kazanmaya başladı.

İç ve dış transferi bir arada yürüten, şuana kadar iç transferde sağ kenar oyuncusu Cömert Kandemir, dış transferde ise Ünye 1957’den stoper Rıdvan Coşkun ile orta saha Volkan Uluğ, Boldavin Belediye Termalspor’dan kaleci Nevzat Çizmeci ve Boldavin Belediye Termalspor’dan stoper Harun Özdemir’le kesin anlaşan Ereğli Belediyespor Kulübü, 6’ncı transferini Uşaklı futbolcu Uğur Gezer’le gerçekleştirdi.

Eflatun-Beyazlı yönetim, teknik direktör İsmail Aksu’nun yeni sezon kadrosunda görmek istediği 29 yaşındaki sağ kenar oyuncusunun transferini kesin olarak bitirdi. Futbolcuyla hafta sonunda yapılan görüşmede şartlarda anlaşmaya varan Ereğli yönetimi, yeni transferi kısa sürede spor kamuoyuna duyuracak.

Geçen sezon ilk yarı Niksar Belediyespor, ikinci yarı İnegöl Kafkas Gençlikspor formaları giyip İnegöl ekibiyle Play-Off finali oynayan Uğur Gezer, sezonu 17 maçta bin 141 dakikayla tamamladı.

Uğur Gezer, daha önce Uşak İl Özel İdaresispor, Uşakspor A.Ş, Kilis Belediyespor, Anamur Belediyespor, Mersin Büyükşehir Belediye Meskispor, Tonya Doğanspor, Alanya Kestelspor, Kayseri Talasgücü Belediyespor formaları giydi. Ziraat Türkiye Kupası’nda 8 maçlık deneyimi bulunan ve 2 gole imza atan Gezer, yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Ligde ise 204 maçta 47 gol attı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi