Zonguldak’ta faaliyet gösteren Son Cemiyet işletmecisi Muammer Öztürk ile oğlu Ceyhun Öztür, her sezon olduğu gibi bu sezon da kombine kart geleneğini sürdürdü.

Takımın Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yaptığı antrenmanı ziyaret eden baba-oğul, önce teknik ekip ve futbolculara baklava ikramında bulunup gönülden başarı dileğinde bulundu.

Ardından idmanı tribünden izleyen Kulüp Başkanı Sabit Danış’la bir araya gelen baba Muammer Öztürk, 2022-2023 sezonunda iç sahada oynanacak 19 maçı kapsayan kombine kartlardan imkanları ölçüsünde 5 adet alarak kırmızı-lacivertli kulübe destek oldu.

Başkan Sabit Danış, “Nerede bu esnaf, nerede bu işadamları” çağrısına kayıtsız kalmayan Muammer Öztür’e, duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti.

KISA SÜREDE 2 MİLYON TL'NİN ÜZERİNDE BORÇ KAPATTIK

Öztür’ün bu hareketinin Zonguldak’ta faaliyet gösteren diğer esnaf ve işadamlarına örnek olmasını isteyen Başkan, “Zonguldak Kömürspor bu şehrin marka değeridir, mutluluk kaynağıdır, reklam yüzüdür. “Nerede bu esnaf” çağrısı, Zonguldak Kömürspor’un ve Zonguldak’ın menfaatleri için yapılmış bir çağrıdır. Biz kendimiz için bir şey istemiyoruz. Tek isteğimiz Zonguldak Kömürspor’un daha başarılı olması, üst sıralarda yer alması ve daha da önemlisi üst liglere çıkmasıdır. Zonguldak Kömürspor bir üst lige çıktığında kazanan yine Zonguldak esnafı olacak. Hafta sonu oynanacak maçları düşünün, il dışından gelecek deplasman taraftarını göz önüne getirin. Şehirde bir gün geçirecek olan yüzlerce kişinin, ekonomik anlamda esnafa ve şehre bırakacağı parayı az çok tahmin edebilirsiniz. Günü birlik düşünürsek hepimiz kaybederiz. Geleceğe yönelik planlama dahilinde bu şehirde faaliyet gösteren esnaflarımız, imkanları ölçüsünde az çok demeden Zonguldak Kömürspor’a destek olmalıdır. Bu çağrımı kimse yanlış anlamasın. Biz yönetim olarak zaten üzerimize düşeni yapıyoruz. Kısa sürede geçen sezondan kalan 2 milyon TL’nin üzerinde borç kapattık. Yükselen ekonomi piyasasında bu işleri tek başımıza yürütmek kolay değil ” dedi.

HER ŞEY ZONGULDAK KÖMÜRSPOR İÇİN

Başkan Danış’ın bu sözlerine üzerine söz alan Muammer Öztürk, “Zonguldak Kömürspor bizim sevdamız. Kendimi bildim bileli Elmas’ımızın peşindeyim. Ailecek her sezon kombinemizi alır, karınca kararınca desteğimizi sağlarız. Damlaya damlaya göl olur misali. Bu sezon da kombinemizi aldık. Takıma tatlımızı ikram edip başarı diledik. İnşallah güzel bir sezon olur” şeklinde konuştu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi