Süper Amatör Lige yükselme Merkez ve Çaycuma grubunda ikinci haftaya girildi. 17 Nisan Pazar günü oynanacak karşılaşmalara Fener ve Çaycuma sentetik saha ev sahipliği yapacak. Zonguldak İl Hakem Kurulu, büyük bir çekişmenin yaşandığı Play-Off'ta ikinci hafta maçlarına tecrübeli il hakemleri Hakan Aydın, Tayfun Kurnaz, Özcan Kılıçkeser ve Bayram Çiv'i atadı.

Merkez grubunda ilk haftanın galip takımları Elvanpazarcıkspor ile Capeti Merkez Atölyesispor karşılaşacak. Bu maçı kazanan takım, son maçlar öncesi büyük bir avantaj yakalayacak. 90 dakika mücadelesini Özcan Kılıçkeser yönetecek. Gruptaki diğer maçta, Tersanespor ile İnağzıspor karşı karşıya gelecek. Play-Off’a puansız başlayan iki takımın mücadelesinde düdük Bayram Çiv’de olacak.

Çaycuma grubunda 3 puanla başlayan Gökçebeyspor, bu sefer Saltukovaspor karşısında 3 puan arayacak. Mücadelede Tayfun Kurnaz düdük çalacak. Açılışı 3 puanla yapan bir başka takım Sefercikspor ise Kayıkçılar Gençlerbirliği'yle karşılaşacak. İki takım arasındaki karşılaşmada Hakan Aydın görev alacak.

MERKEZ GRUBU (17 Nisan Pazar)

Saat 13.00 Fener sahası: Capeti Merkezi Atölyesispor-Elvanpazarcıkspor (Özcan Kılıçkeser, Taner Köse, Ertuğrul Göktaş)

Saat 15.00 Fener sahası: Tersanespor-İnağzıspor (Bayram Çiv, İsmail İnam, Berat Can Mekikli)

ÇAYCUMA GRUBU (17 Nisan Pazar)

Saat 13.00 Çaycuma sentetik: Saltukovaspor-Gökçebeyspor (Tayfun Kurnaz, Yağız Uzun, Melih Kaya)

Saat 15.00 Çaycuma sentetik: Kayıkçılar Gençlerbirliği-Sefercikspor (Hakan Aydın, Serkan Köse, Furkan Topalahmetoğlu)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi