Zonguldak Kömürspor’un 4 yıl aradan sonra yeniden kadrosuna dahil ettiği orta saha oyuncusu Sefa Aksoy, Akhisarspor maçına az bir zaman kala açıklamalarda bulundu. Aksoy, hedefin play-off ya da şampiyonluk demek için henüz çok erken olduğunu, maç maç düşünüp basamakları tek tek çıkmanın daha doğru olacağını kaydetti.

Spor medyasıyla bir araya gelen Aksoy, Karaelmas Kemal Köksal Stadı ve taraftarın takıma olan ilgisinin kendisini heyecanlandırdığını söyledi.

Akhisarspor maçını heyecanla beklediğini dile getiren Kırmızı-Lacivertli tecrübe, “Pazar günü büyük coşku olacağını düşünüyorum. Geçen sezon maçlar pandemi sürecinde oynandı. Futbolun tadına varamamıştık. Bu sezon taraftarın önünde çok farklı olacak. Burası futbol aşkı olan bir şehir. Bu beni heyecanlandırıyor. Buraya, Tuzla’yla, Fethiye’yle, Niğde’yle deplasmana geldiğimde bile büyük heyecan yaşamıştım” dedi.

“Zonguldak Kömürspor’u bu sezon ligin neresinde göreceğiz” sorusuna Sefa Aksoy, “Hedefimiz Play-Off ya da şampiyonluk demek için henüz çok erken. Lig uzun bir maraton. Basamakları tek tek çıkmak istiyoruz. Maç maça düşüneceğiz. Her maça final gözüyle bakarsak başarıya ulaşırız. Bu ligde parayla değil, samimiyet ve takım içinde abi-kardeş havasını yakalarsanız başarılı olursunuz. Zonguldak Kömürspor’da bu hava oluştu. Akhisarspor maçıyla iyi bir çıkış yapmak istiyoruz. İlk haftalar birbirinden zorlu maçlar oynayacağız. Fakat benim için ilk hafta da aynı, 6’ncı hafta da. Kazandığımız her maç bizi yukarıya taşıyacaktır” şeklinde cevap verdi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi