Kadınlar 1. Ligi ekiplerinden Ereğli Belediyespor, sezona şampiyonluk hedefiyle giriş yaptı. Bünyesindeki mevcut futbolcularla yeni sezon için sahaya inen Eflatun-Beyazlı takımın TTK Armutçuk Misafirhanesi’ndeki kampı sürüyor.

Teknik direktör Faruk Varlık, ilk haftası geride kalan kampın çok verimli geçtiğini, futbolcuların özverili çalışmalarından çok memnun olduğunu söyledi. Varlık, yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olacağını, bu doğrultuda bir planlama içine girdiklerini aktardı.

Kadın futbolunun deneyimli çalıştırıcı, Ereğli Belediyespor’da geçmiş dönemlerde önemli işlere imza atmış, çok sayıda altyapı oyuncusunu Milli takım düzeyine çıkarma başarısı göstermişti.

Öte taraftan, kamp çalışmalarını yakından takım eden Kadın Futbol Sorumlusu Sertan Kuzu, kadın futbol takımını daha iyi seviyeye çıkarmak için yoğun çaba gösterdiklerini belirterek, “Bu sene hedefimiz erkek ve kadın futbolunda şampiyonluk. Başkanımız Halil Posbıyık, kadın futboluna ayrı bir önem veriyor. Mevcut kadromuz ve yeni transfer edeceğimiz futbolcularla yarışmacı bir takım düzeyine geleceğiz. Kadın futbolu her geçen gün daha popüler bir hal alıyor. Fenerbahçe ve birçok Süper Lig takımının kadın futboluna yatırım yapacağı gündemde. Ligimiz daha kaliteli ve renkli olacak. Yarışmacı takım sayısı artacak. Bu takımlar arasında Ereğli Belediyespor da olacaktır” şeklinde ifadelerde bulundu.

Bu arada, eflatun-beyazlı kadın futbolcular 30 Ağustos Büyük Taarruz Zaferi'nin 99'uncu yıl dönümünü kamp yaptıkları misafirhanede Türk bayrağı açarak kutladılar.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi