ZONGULDAK'IN tecrübeli futbol hakemi Eren Ferhat Çelik ile eşi Tuğçe Çelik, koronavirus teşhisi nedeniyle Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde karantinaya alındı. Tedavilerine başlanılan Çelik çiftinin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Eren Ferhat Çelik, hastanede devam eden tedavi sürecinde sosyal medya hesabından duygusal paylaşımda bulundu: "Zor günleri beraber atlatacağız, güneşli günleri yeniden yaşayacağız.  En kısa zamanda el ele tekrar evimize döneceğiz canım karım. Bu zor zamanımızda bize destek olan herkese teşekkür ederiz. Dualarınızı bizden eksik etmeyin. Hepinizi seviyoruz. Lütfen evinizde kalın. Evinizin değerini bilin."

TFFHGD Zonguldak Şubesi de üzüntü verici haber üzerine Eren Ferhat Çelik ve eşi Tuğçe Çelik'e geçmiş olsun mesajı yayınladı.

"Son düdüğü her zaman ki gibi hakemimiz çalacak"

"Değerli hakem ve gözlemcilerimiz! Camiamıza büyük bir üzüntü ile duyururuz... İlimizin tecrübeli ve sevilen İl hakemlerinden Eren Ferhat Çelik hocamız ve sevgili eşi Tuğçe Yozgatlı Çelik hanımefendi Kovid 19 (Korona) şüphesi ile  Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde karantinaya alınmış ve tedavilerine başlanmıştır. Sevgili hakemimizin ve eşinin sağlık durumu şuan da iyi. Süreci yakından takip ediyoruz. Gelişmelerden camiamızı anlık haberdar edeceğiz. Günümüz birlik günüdür. Dualarınızı sevgili hakemimiz ve eşinden eksik etmeyin. Mücadele başladı. Son düdüğü her zaman ki gibi hakemimiz çalacak. Başlarıyla bitir şu mücadeleyi. Büyük  camian seni bekliyor Eren Ferhat Çelik."

ŞAFAK Gazetesi ailesi olarak Eren Ferhat Çelik ve değerli eşi Tuğçe Çelik'e acil şifalar diler, biran önce eski sağlıklarına kavuşup tekrar aramıza dönmelerini temenni ederiz.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi