2. Lig Beyaz grupta 6’ncı hafta dün Gümüşhane, Uşak, Şanlıurfa, Çorum, Manisa, Zonguldak, Ankara Etimesgut ve Kocaeli’nin ev sahipliğinde oynanan maçlarla tamamlandı. Haftaya lider giren Manisa FK ilk sıradaki yerini korudu. Sarıyer’de, teknik ekip ve futbolcu olmak üzere toplam 14 kişinin testinin pozitif çıkması üzerine Sarıyer-Ankara Demirspor arasındaki maç ertelendi.

Yine hafta arası mesaisi

Grupta 6’ncı haftada olduğu gibi 7’nci hafta maçları da hafta arasında oynanacak. Dolayısıyla 25 Ekim Pazar günü futbol sessizliğiyle geçilecek. 28 Ekim Çarşamba günü yaşanacak 7’nci hafta heyecana Niğde, Erzincan, Ankara, Tekirdağ, Bursa İnegöl, İstanbul Sancaktepe, Trabzon, Kahramanmaraş ve Diyarbakır ev sahipliği yapacak. Bu hafta BAY hakkı Şanlıurfaspor’un.

Kömürspor gece maçına çıkacak

Dün Amed Sportif’e sahasında 1-0 mağlup olan Zonguldak Kömürspor, 7’nci haftada Kahramanmaraş deplas-manına konuk olacak. 19.00’da başlayacak bu maçla birlikte Kömürspor bu sezon ilk kez gece maçına çıkacak. Kırmızı-Lacivertli takım, gece maçına adapte olabilmek için antrenman programında değişikliğe gidecek. Amed Sportif-Gümüşhane maçı da yine aynı saatte olmak üzere gece oynanacak.

7. HAFTANIN MAÇLARI (28 EKİM ÇARŞAMBA)

Saat 14.00 Niğde 5 Şubat Stadı: Niğde Anadolu FK-Kocaelispor

Saat 14.00 Mustakil Atletizm Pisti Sahası: Anagold 24 Erzincanspor-Hacettepespor

Saat 14.00 TCCD Ankara Demirspor Sahası: Ankara Demirspor-Manisa FK

Saat 14.00 Mustafa Kemal Atatürk Stadı: Ergene Velimeşespor-Çorum FK

Saat 14.00 İnegöl İlçe Stadı: İnegölspor-Afjet Afyonspor

Saat 14.00 15 Temmuz Stadı: Sancaktepe FK-Sarıyer

Saat 14.00 Ortahisar Yavuz Selim Stadı: Hekimoğlu Trabzon-Uşakspor AŞ

Saat 19.00 Kahramanmaraş 12 Şubat Stadı: Kahramanmaraşspor-Zonguldak Kömürspor

Saat 19.00 Diyarbakır Stadı: Amed Sportif-Gümüşhanespor

Şanlıurfaspor (BAY)

DEPLASMANDA GALİBİYET YOK

Zonguldak Kömürspor, Kahramanmaraşspor maçıyla bu sezon deplasmanda 4’üncü maçını oynayacak. Kırmızı-Lacivertli takımın dış sahada henüz galibiyeti yok. İlk 3 deplasman maçında İnegölspor, Ergene Velimeşespor ve Sancaktepe FK’nın konuğu olan temsilcimiz, bu maçlardan 2 beraberlik, 1 yenilgiyle ayrıldı. Dış sahada 7 puan bırakarak kötü bir grafik çizen Zonguldak’ın Kahramanmaraş deplasmanı da oldukça zor olacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi