Zonguldak Kömürspor’un orta saha oyuncusu Emre Kara, Uşakspor maçını kazanıp, ilk iki maçta yaşanan puan kayıplarını telafi edeceklerini söyledi.

Geçen hafta 3-2 kaybedilen Pendikspor maçında sergilediği performansla taraflı-tarafsız tüm herkesin beğenisini kazanan 61 numara, ilk deplasman maçında iyi futbolun karşılığını puanla alamamanın burukluğunu yaşıyor.

Pendikspor karşısında geliştirilen her atak pozisyonunun içinde yer alarak kendisine ve takım arkadaşlarına gol zemini hazırlayan Kara, 90’ıncı dakikada Atilla Yıldırım’ın golüne asist yaparken, 90+5’te beraberliği sağlayan golü kaydetti fakat net gol ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı.

Gol geçerli olmuş olsaydı, beraberliği sağlayan isim olarak Emre Kara, maçın adamlarından biri olacaktı. Yenilgiye rağmen maçın en iyi üç futbolcusundan biri olarak gösterilen Kara, bu maçtaki performansını Uşakspor karşısında üzerine koyarak devam ettirecek.

Pazar günü iç sahada oynanacak karşılaşmaya tam konsantre olmuş şekilde hazırlanan kırmızı-lacivertli futbolcu, ŞAFAK Spor’a değerlendirmede bulundu.

Sol kenarın etkili ismi, Pendikspor maçını geride bıraktıklarını, takım halinde tek düşüncelerinin Uşakspor maçı olduğunu belirterek, “Kazanmayı çok istediğimiz bir maçtı. Çünkü maçtan önce Pendikspor herkesin favori olarak gösterdiği bir takımdı. Futbolun kağıt üzerinde oynanmadığını gördük. Hakem hataları olmasa, maçtan puan ya da puanlarla ayrılabilirdik. Uzatmada attığım gol yüzde yüz goldü. Hakemler ofsayt gerekçesiyle iptal etti. Bu maçla ilgili çok şey söylemeye gerek yok. Geride kaldı. Önümüzde Uşakspor maçı var. Peş peşe iki yenilginin ardından mutlak kazanmamız gereken bir 90 dakika. Hazırlıklarımız bu bilinçle sürüyor. Kayıplarımızı telafi edeceğiz. Aynı zamanda bu maç bizim çıkışımız olacak. Üst üstte galibiyetler alıp puan sıralamasında yukarılara çıkmak istiyoruz” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi