Süper Amatör Lig Klasman A grubunda bitime iki hafta kala ligde kalmayı garantileyen İhsaniyespor’da forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Samet Gerim hemen her hafta attığı gollerle dikkat çekiyor.

Geçen sezon Muğla Süper Amatör Lig’de Dalamanspor forması giyen Samet, 67 numaralı formasıyla Zonguldak’ı başarılı bir şekilde temsil etti. Dalamanspor serüveninin ardından Zonguldak’a geri dönerek İhsaniyespor’la anlaşan genç orta saha, sarı-yeşilli forma altında başarılı bir sezon geçiriyor.

Orta alanın her iki kenarında oynama özelliğine Samet Gerim, hücum ataklarında sürekli ön planda. Hemen her pozisyonun içinde yer alan İhsaniyesporlu futbolcu, golleriyle skora büyük katkılar sağlıyor. Gülüç Belediyespor’a her iki yarıda oynanan maçlarda 3 gol atan Samet diğer gollerini Alaplı Belediyespor, Kozlu Belediyespor ve Yenimahallespor maçlarında kaydetti.

Takımın 10 maçta attığı 12 golün 6’sında imzası bulunan İhsaniyesporlu futbolcu, golcü yönüyle Kozlu ekibinin bitime iki hafta kala ligde kalmayı garantilemesinde önemli rol oynadı.

Üzülmezspor ve Akınspor maçlarıyla İhsaniyespor’daki görevini tamamlayacak olan golcü orta saha, devam eden ara transfer döneminde gelecek teklifleri değerlendirmeye alıp sezona başka bir takımla devam etmeyi planlıyor. Golcü oyuncu daha şimdiden Birinci Amatör Küme'de şampiyonluk hedefleyen ve Süper Amatör Lig yarışına Play-Off'la devam edecek takımların yakın takibinde.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi