Zonguldak Kömürspor’da 2018-2019 sezonunu 8 golle tamamlayan Emre Kara, 1 yıl sonra yeniden giydiği kırmızı-lacivertli formayla ilk golünü attı. Eski golcü kimliğinden bir şey kaybetmediğini gösteren solak oyuncu, ayrıca orta alanda aldığı sorumlulukla takımı maestro gibi yönetti.

Emre Kara bildiğimiz gibi... 2018-2019 sezonunun golcü orta saha oyuncusu, 1 yıllık ayrılığın ardından döndüğü Zonguldak Kömürsopor’da sezonun ilk golünü attı. İnegölspor maçında olduğu gibi Niğde Anadolu FK maçında da ilk 11’de görev alan solak oyuncu, 34’üncü dakikada çıkardığı etkili şutla rakip ağları havalandırdı. Golcü orta saha, öncesinde de Sinan Uzun’un 1’inci dakikada attığı golde hazırlayıcı rol üstlendi.

Golü ve hazırlayıcı rolü dışında orta alanda aldığı sorumlulukla takımı adeta bir maestro gibi yöneten Emre, performansıyla günün başarılı isimlerinden biri oldu.

Tecrübeli orta alan oyuncusu, Zonguldak Kömürspor’da oynadığı 2018-2019 sezonunda attığı 8 golle dikkatleri üzerine çekmişti. Kırmızı-Lacivertli formayla en son 24 Mart 2019’da iç sahada oynanan maçta Fethiyespor ağlarını havalandıran Kara, 1,5 yıl aradan sonra yine bir iç saha maçında golle dönüş yaptı.

İlk gol sevinci yaşayan futbolcu, bu sezon 8 golün üzerine çıkıp 2018-2019 sezonunu geçmek istiyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi