Elmas’ın tecrübeli gol ayağı, Niğde Anadolu FK maçı öncesi konuştu, camiaya umut dolu mesajlar verdi. 3 yıl aradan sonra yeniden Zonguldak’ta olmanın güzel olduğunu dile getiren golcü, takımın başarısı için elinden geleni yapacağını kaydetti.

ZONGULDAK Kömürspor’la 3 yıl aradan sonra yeniden yolu kesişen forvet oyuncusu Sinan Uzun, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yapılan idmanda ilk röportajını verdi. 30 yaşındaki tecrübe, Zonguldak Kömürspor’u Play-Off yarışı içinde tutmak için çabalayacaklarını söyledi.

2016-2017 sezonunda ayrıldığı Zonguldak Kömürspor’a uzun aradan sonra yeniden geri dönen Sinan, İnegölspor maçında olduğu gibi Niğde Anadolu FK maçında da ilk 11’de görev alacak. Lacivert-Kırmızılı takımın gol umudu, gol sessizliğiyle geçirdiği ilk haftanın ardından golle tanışmak istiyor. Kendisini Niğde Anadolu FK maçına hazırlayan tecrübeli golcü, Cumartesi günü oynanacak karşılaşma öncesi medyaya konuştu.

"Zonguldak Kömürspor'u başarıya taşıyacağız"

Yeniden Zonguldak Kömürspor’da olmanın mutluluk verici olduğunu belirten Kömürspor’un gol ayağı, “Zonguldak yabancı olmadığı bir şehir. Camiayı yakından biliyorum. 3 yıl sonra yeniden burada olmak güzel. Her şey bıraktığım gibi. Buradan iyi anılarla ayrılmıştım. Taraftarı özledim. Pandemi nedeniyle maçlar seyircisiz oynanacak fakat taraftarla sosyal medyada sıkı bir bağ kurduk. Zonguldak’a dönmemden dolayı mutlular. Onların bu sevgisine sahada karşılık vereceğim. Takımı başarıya taşıyacağız. Çok çalışıp Play-Off yarışı içinde olmak istiyoruz. İlk hafta İnegölspor’la berabere kaldık. Başlangıç açısından iyi bir netice. Önümüzde Niğde Anadolu FK maçı var. Sahamızda oynayacağız. Benim için farklı bir maç olacak. Golle dönüş yapmak istiyorum. Kendimi buna şartlamış durumdayım” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi