Zonguldak’ta faaliyet gösteren Aycı Promosyon Firması’nın sahibi Serkan Aycı, 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’a desteğini sürdürüyor. Kulübün sezonluk maske ihtiyacını karşılayan genç iş adamı, 100 TL’den satılan madenci formasından imkanları ölçüsünde 10 adet forma satın alarak maddi katkı sağladı.

Zonguldak Kömürspor Kulübü’nün 3 Mart 1992’de Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Kozlu Müessesesi’nde yaşanan grizu faciasında hayatlarını kaybeden 263 şehit madencinin adını yaşatmak için bastırılan madenci formalarının satışı sürüyor.

Aralık 2019’da hayata geçirilen forma projesi kapsamında bugüne dek bine yakın forma satıldı. Formaların satışı Merkez Çarşısı’nda Hidayet Yılmaz’ın işletmeciliğini yaptığı Baran Spor Mağazası’nda devam ediyor. İl ve yurt dışı talepler ise, Kulüp Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk (0 536 502 67 67) tarafından kargo yoluyla karşılanıyor. Kulüp, sezon sonuna kadar devam edecek satışlarda 10 bin rakamına ulaşmak istiyor.

Bu arada manevi değeri paha biçilmez olan ve tasarımıyla tüm herkesin büyük beğenisini kazanan formalara olan talep her geçen gün artıyor. Taraftarın ilgi gösterdiği formalara, kentte faaliyet gösteren kurum, kuruluş, sendika, dernek, esnaf ve işadamları da imkanları ölçüsünde belli sayıda alarak kulübe maddi katkı sağlıyor.

Forma projesine destek verenlerden biri de Serkan Aycı... Geçen yıl Mart ayından bu yana hiçbir talep gözetmeksizin kulübün maske ihtiyacını karşılayan Aycı Promosyon sahibi, desteğini forma projesi kapsamında 10 adet forma alarak sürdürdü. Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, formaları bugün Aycı’ya teslim ederken, desteklerinden ötürü kulüp adına teşekkür etti.

Zonguldak Kömürspor Kulübü’nün Zonguldak şehri için büyük bir değer olduğunu belirten genç iş adamı, “Zonguldak Kömürspor bu şehrin marka yüzü. Kulübümüzün değerini bilelim. Küme düşmesi kimseye fayda sağlamaz aksine şehir için büyük bir kayıp olur. Herkes gücü ölçüsünde destek vermeli. Aycı Promosyon olarak bu düşünceyle hareket ediyoruz. Pandemi dönemi boyunca kulübe hep destek verdik, vermeye de devam ediyoruz. Madenci Forması projesine de 10 adet formayla katkı sağladık. Bu forma projesi gerçekten çok anlamlı bir proje. Bu kapsamda 3 Mart 1992 grizu faciasında hayatlarını kaybeden tüm maden şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum.” dedi. HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi