Zonguldak merkezde faaliyet gösteren Demirciler Market’in sahibi Fatih Demirci, Zonguldak Kömürspor’un idmanına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. 5 yaşındaki oğlu Hüseyin Emir’le birlikte Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yapılan idmanda teknik ekip ve futbolcularla bir araya gelen Demirci, Isparta 32 Spor’la oynanacak sezonun son maçı öncesi tatlı ikramında bulunarak moral-motivasyonu artırdı.

2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un bu sezon iç sahada oynadığı tüm maçlarda oğlu Hüseyin Emir’le tribündeki yerini alarak kırmızı-lacivertli futbolculara manevi güç katan genç esnaf, koyu taraftarı olduğu ve bugüne dek sadece tribünden izleme fırsatı bulduğu kırmızı-lacivertli takımla saha içinde buluştu. Sezonun son idmanı ve son maçı öncesi gerçekleştirilen ziyaret, bu yönüyle Fatih Demirci ve oğlu için oldukça anlamlı oldu.

Teknik direktör Şenol Demir’le ayaküstü sohbet eden Fatih Demirci, ailece koyu bir Zonguldak Kömürspor taraftarı olduklarını belirtti. Bu sezon iç sahada oynanan her maçta takımı destekleme adına oğlu Hüseyin Emir’le birlikte tribündeki yerini aldığını aktaran Demirci, en büyük arzusunun takımı şampiyon ve üst liglerde görmek olduğunun altını çizdi.

Sohbet sonrası futbolcularla bir araya gelen genç esnaf, yanında getirdiği baklavadan ikram ederken, 7 Mayıs Cumartesi (yarın) günü Isparta 32 Spor’la oynanacak sezonun son maçı için başarı temennisinde bulundu.

Futbolculara bir sezon boyunca harcadıkları emek ve yaşattıkları heyecandan dolayı teşekkür eden Fatih Demirci, “Tüm futbolcularımızın ayaklarına, emeklerine sağlık. Bir sezon boyunca ter döktüler. Artık sezonun sonuna geldik. Isparta 32 Spor’la oynayacağımız maçla birlikte sezonu noktalayacağız. Gönül isterdi ki şampiyon olalım ya da play-off oynayalım. Bu sezon olmadı inşallah önümüzdeki sezon bu başarıya ulaşırız. Kulübümüzün şartlarını biliyoruz. Bu şartlar altında ligde kalıcı olmak da büyük bir başarıdır. Bunu başaran teknik ekibe ve futbolculara Zonguldak halkı adına teşekkür ediyorum. Yarın ki Isparta 32 Spor maçında da tribünde olacağız. Takımımızdan beklentimiz galibiyet. Futbolcu arkadaşlarımızın Zonguldak’a 3 puanla veda edeceklerine inanıyorum. Biz de güzel bir futbol günü yaşamış oluruz.” şeklinde ifadelerde bulundu.

Fatih Demirci’nin ikramda bulunduğu futbolculardan Emre Kara da, “Cumartesi günü sezonu Isparta 32 Spor maçıyla noktalayacağız. Sahamızda oynayacağımız maçı kazanmak istiyoruz. Zonguldak Kömürspor Kulübü'nün tarihine yakışan bir futbol, mücadele ve skor olacağına eminim. Rakibimizin Play-Off’a oynaması bizi hiç ilgilendirmiyor. Hiçbir şaibeye mahal vermeden maçı bitirmek istiyoruz” dedi.

Kara, ayrıca antrenmana ziyaret gerçekleştirip tatlı ikramında bulunan Fatih Demirci’ye bu ince düşüncesinden dolayı teşekkür etti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi