Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Ereğli Belediyespor’un taraftar grubu Genç Ereğlililer, Çilimli Belediyespor hazırlıklarını sürdüren eflatun-beyazlı takımın antrenmanını ziyaret etti. Sürpriz ziyaret, teknik ekip ve futbolcuları memnun etti.

Yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Ligde 8’inci sezona hazırlanan Ereğli Belediyespor, teknik direktör Erhan Koç yönetiminde şampiyonluk hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda 25 kişiden oluşan güçlü bir kadro kuran Ereğli ekibi, 7’nci bölge 1’inci gruptaki ilk maçını 31 Ekim Pazar günü Çilimli İlçe Stadı’da Çilimli Belediyespor’la oynayacak. Koç ve öğrencileri, Düzce deplasmanında oynayacakları maçı kazanıp sezona galibiyetle başlamak istiyor.

Öte taraftan, ilk maç hazırlıklarını galibiyet düşüncesiyle sürdüren Ereğli Belediyespor’un antrenmanına, Genç Ereğlililer taraftar grubundan sürpriz ziyaret gerçekleşti. Tribün lideri Burhan Önder’in önderliğindeki grup, yanlarında getirdikleri bir tepsi baklavayı teknik ekip ve futbolculara ikram etti.

Samimi bir ortamda geçen ziyaret teknik ekip ve futbolcuları memnun etti. Teknik direktör Koç, taraftarın ziyaretiyle moral bulduklarını dile getirirken, 12’nci adam rolü üstlenecek taraftarın bu sezon takımın en büyük gücü olacağını söyledi.

Güçlü bir taraftar grubuna sahip olduklarını vurgulayan Eflatun-Beyazlı teknik adam, taraftarla birlikte her maçı kazanıp, hedeflenen şampiyonluğa istediklerini kaydetti.

3. Lig hayaline artık son vermek istiyorlar

“TAKIMIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Koç’un sözlerinin ardından tribün lideri Burhan Önder, takıma yönelerek destek konusunda kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini söyledi.

Takım kaptanı aracılığıyla tüm futbolculara elleriyle baklava ikramında bulunan Önder, 8’inci Bölgesel Amatör Lig sezonunda şampiyonluk özlemine son vermek istediklerini ifade ederek, “Bölgesel Amatör Ligde 7’nci sezonu geride bıraktık. Her sezona “O sene bu sene” diyerek başlıyoruz. Bu sezon “O sene bu sene” demekten ziyade, şampiyon olmak istiyoruz. Taraftar grubu olarak takımımızın her zaman yanındayız. Teknik ekip ve futbolcu kardeşlerimize sezon boyunca tam destek vereceğiz. Genç Ereğlililer ve taraftarlar olarak üzerimize düşeni yapacağız. Futbolculardan tek beklentimiz takımı şampiyon yapmaları. 7 sezondur bu ligdeyiz, artık şampiyonluk sevinci yaşamak istiyoruz. ” şeklinde ifadelerde bulundu.

Konuşmaların ardından Önder ve arkadaşları, teknik ekip ve futbolcularla ziyarete ilişkin güzel bir anı kalması adına fotoğraf çektirdi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi