Amatör futbol liglerinin 1.5 yıllık uzun pandemi arasının ardından yeniden başlayacak olması üzerine futbol kulüplerinde hareketlilik başladı. Yeniden yapılanma kapsamında teknik ekip ve futbolcu kadrolarını oluşturmaya başlayan kulüpler, bir bir sahaya inip yeni sezon futbol sezonuna hazırlanacak.

Yeni sezonla birlikte yapılanmaya giden ilk takımlardan biri Sücüllü Yalıboyuspor oldu. Birinci Amatör Küme Ereğli grubunda mücadele edecek Sücüllü ekibi, antrenörlük görevi için Emrah Arslan’la anlaşmaya vardı. Genç antrenörün yardımcılığını Tolga Adıgüzel yapacak. Arslan ve Adıgüzel ikilisi, Kulüp Başkanı İsmail Erdem ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek kendilerini Sücüllü Yalıboyuspor’a bağlayan imzayı attı.

Başkan Erdem, kulüp olarak genç teknik ekip kadrosuna güvenlerinin tam olduğunu belirterek, “Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz futbola yeniden geri dönüyoruz. 1.5 yıl uzun bir boşluk oldu. Kulüp olarak yeniden yapılanma içine girdik. Teknik ekibimizi oluşturduk. Emrah Arslan, Ereğli’nin tanıdığı ve başarılı bir hocamız. Oluşturacağımız takımla yeni sezonda hep beraber başarılı olacağız” dedi.

Sücüllü ekibiyle kariyerinde yeni bir sayfa açan Emrah Arslan, Başkan İsmail Erdem ve yönetim kuruluna başarı sözü verdi.

İyi bir kadro kurup, Sücüllü Yalıboyuspor’u ligde en iyi şekilde temsil edeceklerini aktaran Arslan, “Beni bu göreve layık gören başkanımız İsmail Erdem ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Sücüllü Yalıboyuspor’un başarılı olması için elimizden geleni yapacağız. Pandemi nedeniyle 1.5 yıldır futboldan uzak kaldık. Artık kolları sıvama zamanı geldi. Kendimizi göstereceğiz. Sücüllü Yalıboyuspor ligde ses getirecek. Hedefe oynayan bir takım oluşturacağız” şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi